Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm***

czy akceptujecie częste wypady facetów z kolegami

Polecane posty

Gość no cóż...
mmm ----> ale w czym łatwiej?

Gość no cóż...
mmm a czy to ważne czy jestem kobietą czy mężczyzną? ale skoro pytasz to kobietą.

Gość ja mialam podobny problem..
...a le na poczatku zwiazku uzgodnilismy, zadnej zdrady bo to bedzie koniec. Z imprezami, wysjciami do kolegow i wyjazdami ( moj chlopak ma tez zainteresowanie i hobby io ok6razy w roku wyjezdza na weekendy lub na tydzien ) uzgodnilism, ze chodzimy razem. Ale zdarzaja sie mi jak i jemu wyjscia osobne. Ja ide z kolezankami gdzies, on z kumplami. Ale wiem z kim jest i gdzie jest i zawsze sie odzywa do mnie w trakcie tego spotkania i jak wraca do domu. I na razie jest ok. Choc cie rozumiem bo kiedys to takie jego wyjscia konczyly sie moim wybuchem klotni... Ale jakos przemyslalam sobie, bo on sie wkurzal ze mu nie ufam itp. POgadaj z nim co cie dreczy i cos ustalcie bo takie milczenie jest bez sensu.

Gość mmm***
to miło.czeka mnie ciężka droga przez życie a drogi są czasami kręte.Zobaczymy co mi los przyniesie w tym poszukiwaniu dobrych rozwiązań.

Gość no cóż...
mmm --->w życiu dobrym rozwiązaniem spraw jest: rozmowa, ustalenia no i kompromis. :)

Gość no cóż...
a o swoim życiu mmm decyduje każdy sam poprzez wybory.