Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak na szybko1

tego jeszcze nie widzieliście--na alegro

Polecane posty

A kto Ci powiedział, że nie mają rzęs? Mój syn miał i to takie, że mu się kładły na policzki. Wprawdzie po czetry na każdej powieczce, ale za to NIEPRZYZWOICIE długie:)

Gość WzG
Jedni kolekcjonuja znaczki, jedni kupuja stare samochody, inni klada na pulke buty za 1000 euro w ktorych i tak nie beda chodzic a inni moze kolekcjonuja laleczki ? Nie musza je przeciez tulic i wyobrazac sobie ze to ich. Czlowiek gorszy od swini wiec czemu tu takie zdziwienie, predzej bym zainteresowal sie tym faktem cenowym 16 dolarow i 1300zl

Gość lamiaaa
moje nie mialy dopiero po tygodniu rozlozyly sie jak wachlarz

Gość hhhheee
a skąd wy macie te 16$?? ja tam widze dużo wiecej :o

ehhh to nie wazne...jede maja rzesy inne nie maja...fakt jest jeden lalki sa przerazajace...nie wpominajac o tych cenach ;)

Gość bardzo
wiele dzieci rodzących się ma rzęski i brwi.widać lamiaa nie miałaś własnych dzieci.Ale te sztuczne to jakies nie wiem jakie.I czemu takie naczynia maja wymalowane.?????Mogliby wzorowac się choc na ładnych dzieciach.

Straszne :O niee >>> dokładnie takie samo mam skojarzenie :O

Gość wapienna
Dziecko raczej nie bedzie sie chcialo bawic taka lala,moze dlatego,ze zbyt prawdziwie wyglada...a lalka ma byc lalka:0 chyba ze sie nie znam generalnie,zbyt realistyczne,zeby moglo budzic pozytywne skojarzenia.tfu

Gość lamiaaa
ale bardzo je kocham mimo ze musze je nadmuchiwac co rano bo przez noc z nich powietrze uchodzi

Gość lamiaaa
co sie dziwicie narzady plciowe w sexshopach tez wygladaja jak zywe i maja swoich nabywcow

wiecie co. Mi się wydaje, że to typowo kolekcjonerskie zabawki. Ale z drugiej strony zamiast męczyć te niemowlaczki w głupich filmach to zminimalizować ich udział i zastąpić tymi o :D Ale jak pierwszy raz w życiu zobaczyłam coś takiego to miałam odczucia tak jak któraś z dziewczyn wcześniej, że to psychopatyczna kobieta, pragnąca mieć dziecko, która nie może mieć go w natura;lny sposob. udaje ze to prawdziwe. I jeszcze obraz jakiego pedofila ktory zabawia sie z taką lalką. Okropność

Gość hmmmmmmmm dziwne
czemu od razu kobieta, która nie może mieć dziecka ma być psychopatyczna???? Prędzej ta co straciła...

to jest pierwsze skojarzenie....mnie sie tak kojarzy i juz nno co poradze......psychoza i tyle

Gość boję sięęęęęę

Gość makabreska
nic więcej nie potrafię powiedzieć :(

Gość Moje dziecko
było dużo ładniejsze jak się urodziło, niż te lalki.