Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymagająca

Chcę jeszcze i jeszcze

Polecane posty

Gość Wymagająca

mój facet nie powiem jest długodystansowcem ale ja jestem na prawdę wymagająca i chcę się z nim rżnąć długo i bez żadnego przerywania bo on za chwilkę skończy! Co robic żeby opóżnić u niego wytrysk? Są na to jakieś dobre sposoby? Możecie coś polecić?

Gość 5dnizostało...
Może zastosowac jakieś przerwy podczas stosunku.. jak zaczyna dochodzić to przerwać nachwile.. a ty sobie będziesz no wiesz.. jemu troche opadnie i dalej .. ale to tylko teoria :) heh

Gość Wymagająca
hm no ale nie chcę prezerwatyw!Wole bez:) i własnie nie chce żeby przerywał. Zawsze robi to jak jest mi dobrze i chciałabym tak do momentu aż ja skończe

Gość 5dnizostało...
Wiesz nie chodzi mi o prezerwatywy :) Chodziło mi oto tobie chodzi żęby on swojego penisa nie wyciągał jak dochodzisz i czujesz się dobrze.. a on za szybko .. poprostu ma wytrysk nie.. dlatego mysle że jak sobie jedziecie co nie.. no to jak on już czuje że dochodzi.. to niech wyciągnie na chwile penisa.. i odpocznie wtedy minie u niego podniecenie......i mu opadnie.. a ty się będziesz bawić swoją muszelką i znowu w ciebie wejdzie i dokończycie taki mały plan.. ale wiesz hehe. wymagająca. innej opcji niema .. to jest natura.. Pewnie jest młody i ma z tym problemy i bardzo go podniecasz dlatego tak szybko kończy.. A jak można spytać w to ile on wytrzymuje jak to robicie :)i ma dość ?

Gość 5dnizostało...
musi się wyćwiczyć..chyba że jest coś na opóżnianie wytrysku ale ja się na tym nieznam :P

Gość Wymagająca
no nie chodzi o to że jest cienki:) ale ja bym nie chciała żeby go wyciągał na ta chwile:) spokojnie sobie daje rade ale czemu musi przerwać jak ja nie chce! z takim przerywaniem to trwa długo! tak trafił:) musi mnie zaspokoić:D czasem robimy to kilka min a czasem ponad godz ale własnie z przerywnikami! chociaż nie są one takie że mu opada:)

Gość To kupcie sobie
masc/sprej opuzniajacy wytrysk,i po problemie:D

Gość kup sobie osinowy kołek i się
rżnij do woli:o🖐️

Gość tyłeczek
tez tak mam ,ciagle jestem nienasycona.Moglabym siekochac kilka razy na dzien....:))

Gość tyłeczek
Zacznij brac tabletki anty bebe ,wtedy wyrzyjesz sie do woli..:))