Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny facet

Tyle czytam o facetach złego...

Polecane posty

Gość smutny facet

faktycznie bez klasy jest wielu panów, skąpi, zero kultury, ogłady, nawet mi za nich wstyd, tylko dlaczego oni kogoś mają a ja nie moge mieć ? Jestem pracowity, zabawny, zawsze stane z obronie kobiety, nie nakrzycze nie mówiąc już o wulgarnych słowach..... Zrobił bym dla was wiele...ale nie chcecie :(

Gość wstydsieprzyznacktozkafe
chcamy, ale nie o tej porze o tej porze to zakldamy topiki, zeby nas kto przytulil, bo nei ma kto 🖐️

Gość smutny facet
Szkoda że nie jesteś jedną z tych o które sie starałem...:)

Gość smutny facet
Bo może byś mi kosza nie dała :) a narazie dostaje od wszystkich :)

a moze wydajesz sie inny niz jestes w rzeczywistosci. moze powinienes sie zastanowic nad sowim zachowaniem w niektorych sytuacjach.

Gość chora na bezsenność
mój mis jest chyba podobny pod wzgledem charakteru do Ciebie i dlatego z nim jestem:-)

Gość nutri
smutny- bo duzo z nas szuka takiego co to nami pomiata, nie dba o nasze uczucia, nie umie zrozumiec, krzyczy, wszystko musi byc tak jak ON chce, ktory nas zdradza, zebysmy mogly potem wejsc na kafe i plakac komus w rekaw :D takie to my dziwne jestesmy ja juz doroslam do MILEGO faceta. sproboj z tymi co ci daly kosza, moze tez juz dorosly :)

Gość smutny facet
a moze wydajesz sie inny niz jestes w rzeczywistosci. moze powinienes sie zastanowic nad sowim zachowaniem w niektorych sytuacjach. Możesz to rozwinąć bo nie rozumiem...

moze czasami zachowujesz sie w sposob ktory odstrasza dziewczyny/kobiety. i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Gość smutny facet
a co to może być ??:) bo pewnie kobiety mi tego nie powiedzą :)

Gość smutny facet
ide spać , fajnie jakbyś popisała troche :) jutro poczytam jak coś napiszesz dobranoc :)

Gość nutri
a ja wiem co takiego kobiety od niego od strasza... ... bo smutny mi nawet CZESC nie powiedzial :D ;)

Gość trtrtrtr
o mnie się nikt nigdy nie starał mimo że jestem miła, z poczuciem humoru, lojalna, mądra, wykształcona, z talentami, ładna, zgrabna i zadbana ot, życie, widocznie czegoś mi brak ale sama sobie kogoś upolowałam...