Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu_ja

Problem chyba dermatologiczny pomocy

Polecane posty

Witam mam problem, nie wiem co to jest nie wiem skad sie to wzielo, ale od jakiegos czasu na penisie po sciagnieciu napletka na obwodzie w miejsci gdzie konczy sie żołądź mam male biale punkciki. nie sa to plamki ani zadne \"pryszczyki\" tylko wyglada to jak naskurek ale nim nie jest, wyglada to troszke jak kaszka:( nie wiem co to jest i nie wie czym jest to spowodowane no napewno nie brakiem chigieny:( jezeli ktos wie to chetnie bysm sie dowiedzial jak to schozenie sie zowie i jak sie go pozbyc:( sprawdzalem nawet w katalogu chorub wenerycznych i na szczescie nieznalazlem:)

Gość fascynująca i niebezpieczna
tak ma być a ile lat masz?

Gość xyz xyz.xyz xyz
A ile ostatnio panienek przeleciałeś?

Gość syf
kiła mogiła :-p

ja też coś znalazłam :D Białe krostki na żołędziu Od dłuższego czasu mam na członku i w okolicy żołędzi małe, białe krostki. Nie powodują one żadnego swędzenia ani bólu, nie krwawią. Czy te \"twory\" są naturalne, czy są objawem jakiejś choroby? Muszę nadmienić, iż nie miałem nigdy żadnych kontaktów seksualnych. Jeśli nie miałeś nigdy żadnych kontaktów seksualnych, to ryzyko choroby przenoszonej drogą płciową jest u Ciebie znikomo małe, ale niewykluczone ze względu na toalety publiczne i powszechny zwyczaj nie mycia rąk przed i po oddaniu moczu i dotykaniu penisa. Drobne - do 1 mm przezroczysto-białawe wypustki (\"perełki\") wokół brzegu żołędzi to sprawa naturalna. Niemniej jednak, jeśli czujesz się zaniepokojony, to zanim podejmiesz współżycie seksualne, skontaktuj się z lekarzem urologiem, który mając możliwość obejrzenia \"krostek\", o których piszesz, będzie w stanie ze 100% pewnością wykluczyć zmiany spowodowane wirusem brodawczaka, czyli HPV, którym łatwo można zarazić partnerkę.

Gość jagubes
ja wiem co to. mogles zarazic sie od dziewczyny grzybicą. one często to mają - po prostu robi im się tak nawet jak biorą antybiotyki lub przed okresem... u facetow objawy wygladaja tak jak u ciebie... powinienes pojsc do lekarza, ale mozesz tez kupic sobie masc clotrimazolum (okolo 3-4 zl) i powinna pomoc. a moze masz w domu mame lub siostre to moze ona gdzies maja taka masc. na 80% powinny miec! mogles sie wlasnie tez zarazic od domownikow poprzez toalete, recznik... ta choroba to nic groznego. ;-) napisz czy masc pomogla. pa.

Gość Enrico Fermi
Zaraz się wyrzygam:o

Gość a12345
Enriko rzygaj. No dawaj chłopie. Klepnąć cie po karczychu żeby ci przez przełyk poleciało. Wypnij tyłek. Wpakuję ci tam wibratora to od razu przepchnie i poleci ci z geby.

Gość Enrico Fermi
A ty czego się do mnie przyczepiłeś, co ja ci zrobiłem.

Gość aleksanderrrt
może komuś się przyda ale ja miałem jakies plamki na członku które później zaczeły mi jakby lekko ropieć, stosowałem kilka maści ogólno dostępnych i jedyna jaka coś mi pomagała to był tormentiol, a co ciekawe wyleczyłem się maścią szałwiowa, cięzko dostać ją w aptekach, zakupiłem na allegro u Pana użytkownik ca-mils , tu jego aukcje. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10158669 Pozdrawiam

Gość Dr Hause
Prawdopodobne rozwiązanie swojego problemu znajdziesz TU : allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4644677

Gość Dr Hause
www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4644677

Gość to zależy
To na pewno są kłykciny, czyli HPV. Zaraziłes sie od partnerki w trakcie seksu. Musisz to wyleczyć. To poważna sprawa