Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo_jo

Wesele w Jaworznie lub okolicach

Polecane posty

Gość Bo_jo

Jakie miejsce polecilibyscie w Jaworznie lub okolicach? Oczywiscie obudzilismy sie bardzo pozno i na ten rok marne juz szanse ale ciągle wierzymy ze sie uda. Pytalem w tych najbardziej znanych miejscach i wszystko pozajmowane, ale moze cos pominelismy.... Proszę o pomoc.

Gość Bo_jo
?

Gość mmjk
Dlaczego marne szanse na ślub w tym roku? Ja właśnie dzisiaj znalazłam fajną salę weselną w Krakowie na początek września. Musisz poszukać - na pewno coś się znajdzie. Bywa i tak, że niektórzy rezygnują z wcześniej ustalonych terminów i zwalniają się miejsca w lokalach. Szukaj i pytaj, coś się znajdzie!Powodzenia 🖐️

Gość Bo_jo
fenkju...

Gość posłuchaj
niedaleko Jaworzna, w Chełmie Śląskim jest restauracja Oaza, ja tam będę mieć wesele ale wiem że dobrze wybrałam. sala jest bardzo ładna, elegancka, koszt od 100 do 140 w zależności od menu. napewno maja wolny termin w 29.09

Gość Bo_jo
Dzieki serdeczne, juz ich szukam w necie

Gość kaaaaaaaaaa
ja też jestem z jaworzna my bedziemy miec u pinocego w ledzinach fajną też sale i dobre warunki oferuje knopek w imielinie też nie daleko kwestia tego na ile osób szukasz sali ale musisz intensywnie szukać jak chcesz w ym roku

Gość posłuchaj
Knopek nie ma już wolnych terminów az do konca pazdziernika. Oazy nie ma w internecie, tzn nie maja swojej strony. Ja słyszałam o nich same dobre opinie od ludzi którzy tam się bawili. Szefowa zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie.

Gość posłuchaj
Ja place 120 od osoby. Oprocz obiadu i kolacji (miesnej) dostane 4 gorace posilki, obfita zimna plyta. Zapowiada sie niezle! Dla mnie kwestia jedzenia jest najistotniejsza.

Gość Bo_jo
Ja znalazlem ich w necie, tzn telefon. Umowilem sie na dzis na ogladanie sali. A sama sala musi byc na 100 osob. Jedyna dziwna rzecz jaka uslyszalem od pani z ktora rozmawialem to ta, ze koszt wynosi 120-140 od osoby, a do tego dolicza sie napoje wg zuzycia. Dziwne. Wszedzie daja np litr na glowe a nie tak smiesznie.

Gość posłuchaj
rzadko daja napoje, zazwyczaj owoce, slodycze, ciasta, napoje i alkohol kupuje sie we wlasnym zakresie! mi mowila że koszt juz od 100zl.

Gość posłuchaj
oni napoje daja wlasne ale za nie trzeba pozniej zaplacic! tyle ile wypijecie tyle zaplacicie. Wiesz nie masz tego ryzyka że zabraknie albo że pozniej duzo Ci zostanie:)

Gość Bo_jo
Moze to i lepiej ale wtedy moga troche kantowac

Gość posłuchaj
Wlasnie sprawdzilam że wolne maja 29.09 13.10 a tak to tylko niedziele - jesli interesuje cie przyjecie weselne w niedziele

Gość posłuchaj
nie wydaje mi sie:) Szefowa wydaje sie uczciwa kobieta! Naprawde zrobila na mnie super wrazenie!!! Wiem że niekiedy jest mylące ale czuje że wszystko będzie ok.

Gość Bo_jo
No dzis to sprawdze. Lokalizacja taka srednia bo ja z jaworzna a moja milosc z katowic, wiec chcialem cos pomiedzy, no ale teraz to juz nie ma co wydziwiac.

Gość posłuchaj
ale restauracja mieści się zaraz przy głównej drodze, nie będziecie musieli bładzić po mieście:)

Gość posłuchaj
i jak? oglądałeś tą restauracje....