Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Dobry lakier do włosów co polecacacie?

Polecane posty

Mam cienkie włosy eksperymentowałam już wiele razy trudno mi dobrać sobie lakier ,kiedyś byłam zadowolona z Welli ale ostatnio też nie za bardzo .Możecie coś polecić?

Gość dzulit
A ja zamiast lakieru polecam piankę do włosów... Sunsilk i Off wypróbowałam i są OK Pozdr.

Gość AnUlKa....
ja ostatnio miałam studniowke:) chcialam śliczne loczki,a normalnie mam wlosy prosciutenkie... i fryzjerka polecila mi taft 5 ten czarny. To był dobry wybór:) Loki trzymaly sie do konca. pozdr

Ja myślałam ,żeby kupić sobie profesjonalny w zakładzie fryzjerskim ,bo każdy którego używam obciąża mi włosy i po półgodzinie mam oklapnięte!

Gość ciaszunia
constance carol jest naprawde dobry i wcale nie drogi, duży pojemnik kosztuje około 8 zł

taft niebieski a czarny na jakiesz powazne wyjscia naprawde super trawaly.

Gość super_lakier
Bajerny jest lniany lakier supermocny nabłyszczający, nie obciąża włosów i ułatwia ich układanie.

HEGRON - żel mocny w rozpylaczu. Suuper jest według mnie. Kupisz chyba w każdej hurtowni fryzjerskiej :D:D

A tak na co dzień używam lakieru z Avonu, który mi bardzo odpowiada. Trwały i mocny [używam tylko na grzywkę, jest strasznie niesforna :P] a dzięki temu specyfikowi fajnie mi ją trzyma, skleja i żaden wiatr mi jej nie zburzy :D:D a mam też cienkie, słabe włosy.