Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HollyGolightly

PRZYJAZN

Polecane posty

Wszyscy teraz rozmawiaja tylko o milosci, a dla mnie to przyjazn jest najwazniejsza, chociaz akutalnie mam pewne klopoty z moja przyjaciolka, przechodzimy kryzys. Opowiedzcie o swojej definicji przyjazni, o przyjazniach jakie przezyliscie. Ogolnie topik o przyjazni :D

Gość dla mnie to również
jest najważniejsze. przyjaźń daje człowiekowi poczucie bezpieczeństwa, miłości, lojalności, zaufania. to właśnie Ona sprawia, że czujemy się lepsi. nie czujemy się samotni, mimo, że wokół ludzie łączą się w pary. prawdziwa przyjaźń to związek dwóch dusz, kończenie razem zdań, odgadywanie myśli drugiej osoby. to coś wspaniałego. gdybym miała wybierać między [rzyjaźnią a związkiem, który zaraz może się rozlecić długo bym się nie zastanawiała

chcialabym zeby moja przyjaciolka bardziej mnie rozumiala, czasami mamy wlasnie takie spiecia, ja chyba jestem borderem wiec nie mam latwego charakteru :/ Ale my mamy dopiero po 16 lat, myslicie ze przyjazn w tym wieku moze dlugo przetrwac?

Gość bo to fajny pomysł
Ale kochać i mieć w tej osobie przyjaciela oj to skarb Taki jak piesn nad piesniami, gdzie Miłosc i przyjazn była jestem bordelin wiesz moze ona o tym i jak widzi, ze ktos gra z tobą nie fair, stara sie Ciebie obwinic lub cos ci wmowic, popsuc cos miedzy wami, to mowi ci to:) Ja mysle ze dialog taki bez wstydu, szczery co mysle i jak wiele daje :)

juz rozmawialysmy tak duzo razy poprawialo sie na dwa tygodnie, a pozniej znowu pieprzylo najsmieszniejsze jest to ze ja jestem bardzo wymagajaca i zazdrosna, a sama jestem beznadziejna przyjaciolka, ale nad tym pracuje wydaje mi sie ze gdyby ona mnie stracila to by to olala

Ja mam wspalnia przyjaciolke od 11 lat ;] znamy sie od 5 roku zycia hehe :P jestesmy ze soba szczere maksymalnie! nie mamy tajemnic nie klocimy sie ... ;] moja inna przyjaciolka to Ewelina tez bardzo mi bliska znamy sie od 1 klasy podstawowki ;) czyli 9 lat :P Dla mnie przyjazn jest bardzo wazna rzecza ... Przyjaciolki i przyjaciele to osoby do ktorych moge sie zwrocic jesli mam jakis problem ... zawsze mnie zrozumieja pociesza .... nie skrytykuja .... moge na nich zawsze liczyc.Moj chlopak tez jest dla mnie przyjacielem ;) naniego moge zawsze liczyc i wiem ze mnie nie zawiedzie.Przyjazn jest wazna czescia naszego zycia.

Gość upupup
przyjazn jest wazna

Gość Psełdonim
:-) Chętnie zostanę czyjąś przyjaciółką.

Gość laki21245
faceci nie szukają przyjaciółek

Gość a ja tam
nie mam żadnej przyjaciółki, nigdy nie miałam i myślę, że już tak zostanie. Kiedyś rozpaczałam z tego powodu ale już odpuściłam. Tylko przykro trochę

Gość Psełdonim
Ja nie szukam przyjaciółi, ja chcę zostać przyjaciółką :-)

Gość upupupup