Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisa 25

Faceci topią smutki w alkoholu

Polecane posty

Gość timtim
Jak facet takie kwiatki robi, rzuca tyłkiem i idzie pić z kumplami to trzeba go ubiec, wyjść samej z domu do kumpeli, fryzjera, basen itp a jego zostawić z dzieciakiem. Bez pytania, zrobisz tak raz, drugi to sam zobaczy jak to jest samemu siedzieć w domu z dzieciakiem i czekać aż on łaskawie wróci.....Ty się odstresujesz a on się przekona że "siedzenie" w domu to "niejebajka"....

Gość zuzia821
nie popieram kobiet które są kurami domowymi.prowadze własny biznes i nie mam durzo czasu ale nie stety realia innych kobiet są inne i wkurza mnie to

Gość acdscdcs
zuzia, to ty piszesz o skrajnej sytuacji a ja na temat tego co w pierwszym poście, że ktoś nie rozmawia tylko woli wyjść i wypić chyba zgodzisz się że to co innego niż jak nie wiadomo kiedy wróci i w jakim stanie (to już poważny problem, tu się nie wypowiadam)

Gość timtim
Jeszcze nie mam dzieci, ale obiecałam sobie, że gdy się pojawią nie pozwolę na to bym cały czas zajmowała się domem, dziećmi a mój pan i władca wychodził się bawić z kumplami....Mój plan jest taki, że od dnia zero będę go uczyć tego że dziecko jest również jego i do niego również należy opieka nad nim. Wróci do domu, obiadek, srutu tutu a potem rzucam hasło że muszę iść do fryzjera albo na aerobic (skoro chce bym była zgrabna) jemu butle w dłoń, pieluchę plus instrukcja obsługi niemowlaka i niech sobie kurna radzi....

Gość zuzia821
ja też nie zawsze mam ochotę na rozmowę i dobrze rozumiem że związek to wzajemna fascynacja i nienawiśc.ale to takie prose przyjśc i powiedziec " mam zły dzień" albo zadzwonić "wruce póżniej"

Moja metoda jest taka że gdy mój facet wychodzi z domu beze mnie to wypożyczam film z samymi panami i samotna w domu i zaspokajam swoje potrzeby i daje mu kare\"celibat\"

Gość Lisa 25
odnawiam

Gość Lisa 25
Własnie im sie wydaje ze tylko jestesmy od usługiwania i robienia im dobrze. Wieczne pretensje a picie z kolegami to dla nich sposób na problem Koledzy podburzaja i sie żala nas woje kobiety Ktore biedne czekaja w domku z obiadkiem i sie martwia

Gość Lisa 25
najlepiej wine o swoja głupote zwalic na kobiety

Gość SKUTECZNA
WYSŁAĆ SWEGO PIJACZYNĘ DO GORZYC NA ODWYK PSYCHOTROPOWY LUB SPOTKANIA AA. JAK NIE POMOŻE OLAĆ CHUJA!

Gość Lisa 25
bardziej by mu pomógł psycholog albo psychitra bo musi zdac sobie sprawe z problemow ktore siedza w jego glowie