Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animacjja

KAFETERIA POWOLI SIE KONCZY

Polecane posty

Gość animacjja

Co Wy wyprawiacie??? Zaglądam tu czasmi i choćby człoswiek naprawdę chciał podyskutować na ciekawe tematy to wystarczy, że spojrzy na nagłówki i już mu się nic nie chce. Myślę, że należałoby wypowiedzieć wojnę świńskim, bezsensownym, chamskim topikom bo za jakiś czs nikt na poziomie tu niezajrzy. I od Was drodzy kafeteriusze zależy jaki tu panuje klimat bo naprawdę nie ma potrzeby odpowiadania na niesmaczne i płytkie tematy. W ten sposób sprawiacie, że są u góry. A gdyby tak ignorować???Spróbujcie proszę. Może poprawi się nieco poziom intelektualny tego forum.

Gość animacjja
BRAWOOOOOOO o to mi chodziło. Cóż za paranoja

Gość wiesz co powiem tak
sa topiki na ktorych da sie normalnie pogadac ... NIE ZWRACAJAC UWAGI NA TYCH BUCOW PODSZYWACZY ... no ale skoro ty jestes taka delikatna i przeszkadzaja ci jakies bezsensowane wypowiedzi w gaszczu wypowiedzi normalnych ... powiem tak GOOD BYE !

Gość animacjja
Po pierwsze...dzięki Ci moderatorio:) Po drugie tu nie chodzi o delikatność ale o poziom i w momencie kiedy wchodzę n kafe i czytam tematy to często zastanawiam się co ja tu robię. I nawet jeśli w towarzystwie jest połowa osób na poziomie to wcześniej czy póżniej zwijają manatki bo czują niesmak z powodu tej drugiej połowy

Gość niezastąpiony
a kto nie uwielbia ;)🖐️