Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem***

Po jakim czasie zamieszkaliście ze sobą?

Polecane posty

Gość ciekawa jestem***

Jak w temacie... Zastanawiam się tak, lubię ryzyko i chciałabym spróbować, rzucić się na głęboką wodę i zamieszkać z Nim po... ponad miesiącu znajomości... Hm sama nie wierze że to piszę, ale z drugiej strony w czym to przeszkadza - jak myslicie?

Gość ja po pół roku

Gość paparafe
a ja po 2 dniach i jesteśmy razem od 5 lat, pół roku temu wzięliśmy ślub także nie ma reguły.

Gość paparafe
duuuuuuuuuuuuuże

Gość wieśniacka ale jeśli chcesz
będziesz tego żałowała mówie Ci jestem tego pewna ja jestem z moim prawie rok i wciaż uważam że jeszcze troche za wcześnie na wspólne mieszkanie

Gość wieśniacka ale jeśli chcesz
oczywiście moze być i tak, że będzie dobrze, ale to szansa mniejsza niż 1%, więc...

My zamieszkaliśmy razem po półtora roku, ale koleżanka ze swoim chłopakiem po miesiącu tak więc nie ma reguły :-D, bo i my i oni tworzymy udany związek

Gość ciekawa jestem**
Chciałam tak spytać jak to u innych i czy to przetrwało.. Nie znam nikogo takiego dlatego pytam... W sumie nie ma jeszcze między nami jakiegoś wielkiego uczucia, ale wszystko jest na dobrej drodze :) No i mam tą przewagę, że będziemy mieszkać u mnie jakby co...

My zamieszkalismy po miesiacy spotykania sie i jak na razie zgodnie sobie mieszkamy od 1,5 roku. Ale nie ma absolutnie zadnej reguly. Czy Wam sie powiedzie czy nie - zalezy od wielu innych rzeczy.

Gość dzagev
ja zamieszkalam ze swoim chlopakiem po okolo miesiacu. mieszkalismy razem rok i trzy miesiace. teraz sie rozstajemy..........