Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstantykiewiczowna

Kazdy mowi ze nie patrzy na wygląd a tymczasem....

Polecane posty

Gość Konstantykiewiczowna

rzeczywistosc pokazuje co innego. jesli kogos poznajesz i nie spodoba Ci sie to nie masz ochoty na dalsze poznawanie wiec nie mowcie ze nie patrzycie na wyglad bo kazdy BEZ WYJATKU to robi. nikt normalny nie bedzie z grubasem, tak samo nikt normalny nie chce byc z pijakiem itd... dlatego wspolczuje troche grubasom bo oni maja malutkie szanse aby miec kogos ( chyba ze trafia na fetyszyste - takie zboczenie ze podoba sie zwisajacy tluszcz :o ) ale z drugiej strony sami sobie zasluzyli na taki los nie dbajac za wczasu o siebie mam tylko prosbe - nie mwcie ze nie patrzycie na wyglad tylko mowcie prawde, bo lepsza jest najgorsza prawda niz najmniejsze klamstwo

bo to prawda... glownie niewiasty mowia ze nie patrza na wyglad a pozniej slyszy sie JESTS FAJNY MILY, ALE SORKI NIE JESTES W MOIM TYPIE zreszta ja tez nie jednej dziewczynie dalem kosza wiec jest na rowno :-) Ale racja jest ze nie mozna byc obludnym i co innego mowic a co innego robic...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja nie mam figury modelki i nigdy nie bylam szczupla nosze rozmiar 42 i jakos nigdy nie nazekalam na brak powodzenia wiec sory ale darujcie sobie takie tematy...Teraz jestem w szczesliwym zwiazku. Niektore sa szczuple a wygladaja jakby ich walec przejechal :P plaska z przodu plaska z tylu o twarzy nie wspomne :P Kazdy ma inny gust a o gustach sie nie dyskutuje :P

Czyli współczujesz mi, bo mam tu i tam zbyt wiele i według Ciebie nie mam szansy na miłość. Hmmmm.... Dziękuję Ci za współczucie, ale nie potrzebuję go, bo jakoś dziwnym trafem udało mi się znaleźć tego jedynego - fetyszystę :-D jak Ty to nazywasz. I wiesz???? Kocham tego fetyszystę :-D Tak sobie jednak myślę, że możesz mi współczuć, tego nigdy za wiele :-D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No niby tak ale zeby zaraz skreslac takie laski?? Jak ja czasem widze takie szczuple,z tipsami wymalowane...Tona tapety...a po 10 latach dziury w twarzy odpadniete wlosy i zniszczone paznokcie....

Gość rozmiar 42 maja grube babska
z wałkami tłuszczu po bokach!!

Gość brak nicka
wygląd jest NAJWAŻNIEJSZY

Gość jasssssne
Tak twierdza tylko ludzie z niska samoocena. p.s. rozmiar 42 to nie jest mało? o_o

Gość ludzie opamiętajcie sie
jak się kocha to nie patrzy na wygląd!!! Każdy mowi za siebie, mnie wygląd nie interesuje i już!

Gość jasssssne
Zanim się zakochasz, to oceniasz powłokę:)

nie, nie ,nie nie oceniam opakowania bo jest nieważne. Istotne jest żeby było coś, a wygląd, co on ma do tego?

moge kochać grubasa, z trądzikeim i nie wiem co tam jeszcze może być kompleksem. Człowiek jest człowiekiem i tyle, jeden dostaje mniej inny więcej i po co te mowy.

Gość jasssssne
na to coś składa się wiele czynnikow, miedzy innymi wyglad.Przyjemniej sie spedza czas z osoba zadbana, nieprawdaz?Juz nie chodzi o to ,aby byc Don Juanem.

Gość no coż
Jasne, że wygląd ma znaczenie. Według badań, to dochodzi już nawet do takich paradoksów, że ładniejsi przestępcy statystycznie dostają niższe wyroki. Ładniejszym ludziom, o ile mają trochę oleju w głowie, żyje się łatwiej. Całe jednak szczęście, że pojęcie pjękna jest względne i każdemu co innego się podoba.

Gość dollly
do-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-masz całkowita racje , normalnie sama bym tak napisała:D

Gość BeCkham
rozmiar 42 jest jak najbardziej OK

mylisz pojęcia osoba zadbana to inny temat. Oczywiscie że wole jak ktoś jest zadbany, bo jest mi przykro jeśli ja staram się ładnie wyglądac a on nawet nie zada sobie trudu ogolenia sie.

Gość rtesy rtyrtyes
osobiscie wole zadbana grubaske niz szczupła solarówe z obgryzionymi tipsami i tłustymi tlenionymi herami

Gość jasssssne
Wczesniej pisałaś coś innego. Przeszkadza Tobie zarost a jesteś obojętna na fakt,że ktoś nie dba o kondycje.zastanów się;)

To prawda ze ludzie ładni mają łatwiej w zyciu.

Gość jasssssne
Poza tym nie wiem dlaczego przytaczacie tylko "tipsiary".Ona za atrakcyjne uważają tylko odbicie w lustrze.Jest wiele pięknych kobiet i chodzi o to,ze ludzie atrakcyjniejsi są bardziej pewni siebie, a co za tym idzię potrafią intrygowac itp.

kompleksy a higiena to dwie różne rzeczy!!! Teraz nie rozumiem czyli topik jest o zakompleksionych i w dodatku brudasach? Chodzi o urodę czy dbanie o siebie? Nie każdy jest piękny ale to przecież nie przeszkadza żeby był zadbany czyż nie?

Gość jak patrze
Ja nosze rozmiarek 40/42 .. zalezy od firmy itd... i powiem ze niejedna chudzinka moze mi zazdroscic powodzenia.. nawet mezczyzna jak idzie z kobieta oglada sie za mną :D

Gość jasssssne
No i właśnie o to chodzi,że zadbany człowiek wydaje się z reguły atrakcyjniejszy

Gość jasssssne
jak patrze, sorry,ze o to pytam,ale ile masz lat?

26

Gość jasssssne
Zauważ to ,że z wiekiem zmieniają się upodobania panów;) Im starszy tym bardziej rozwinięte zmysły.Ja jestem wciaz w początkowym etapie:D

a co wiek ma do tego? A moze i ma bo już nastolatką nie jestem i nie przeżywam tak swoich kompleksow.