Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstantykiewiczowna

Kazdy mowi ze nie patrzy na wygląd a tymczasem....

Polecane posty

Gość ludzie opamiętajcie sie
o jakich upodobaniach mowisz?

Gość jak patrze
28 lat .. dziwne to pytanie o wiek :o

Gość jasssssne
Co ma wiek do tego? Podstaw kobietę przeciętnej urody obok facetów po 40 i dajmy na to dwudziestolatków.Reakcje z pewnoscia beda rozne;)Ja tylko upieram się ,że atracyjnosc danej osoby zawsze bedzie wpływala na nasza ogolna ocene. Co do upodobań, to chodzi mi o to,ze dojrzały człowiek dostrzega wiele odbic danej osoby, dochodza emocje, zaangazowanie itp. rzeczy

dziwnym trafem na wygląd narzekają faceci a jak przychodzi co do czego to wlaśnie oni patrzą na wygląd, wzrokowcyyyyyy, kobiety są inne, zresztą mówie za siebie.

Gość wygląd jest wazny ale...
Rozejrzyjmy sie do okoła...Nie uważam sie za pięknośc ale tez nie za brzydkie kaczątko. Jestem...normalna:).Wiem, że coś w sobie mam KAZDA Z NAS MA. Nie jestem chodzącą encyklopedią ale nie jestem też głupia czy niedouczona. Skończyłam studia i od zawsze wiem, że na szczęście w życiu trzeba zapracowac. No właśnie.. Kiedy idę do pracy gdzie od dłuższego czasu wykazuję sie ponad normę, ale z nastawieniem, że idę do pracy a nie klubu, co wyraża mój strój, odpowiedni na tę okazję makijaż i takie tam dodatki a tam wokół mmnie wymalowane laski w strojach rodem z dyskoteki, zaczynam wątpic. Przełożony błędów za które normalnego człowieka już by wezwał 50 razy na dywanik, u wyżej wspomnianych nie zauważa. Wolno im więcej i nie muszą tak ciężko pracowac na to samo co mam ja. Doceniam sobie szacunek kadry kierowniczej bo jestem świadoma, że mają go do mnie za pracowitośc, wiedzę i inteligencję, a nie za wygląd. Ale denerwujący jest fakt, że kilogram tapety, odsłonięcie ciała tu i tam jest w stanie zastąpic to co w czlowieku najważniejsze - piękno wewnętrzne. Tak wygląd jest ważny i nie oszukujmy samych siebie, że nie! Zostaje nadzieja, że mianem piękna określac będziemy naturalnośc. Kosmetyki owszem, każda kobieta powinna sie z nimi zaprzyjaźnic, ale nie dajmy sie zwariowac. One mają o nas dbac nie zmieniac w plastikowe lalki barbi. Jak cie widza tak cie piszą. Pokochac siebie to najwazniejszy krok do bycia pięknym w rozmiarze 36 czy 42:)

Gość jasssssne
Zgadzam się z Tobą.Z kobietami to jest tak,ze dla tej jednej przeciętny facet moze sie wydawac mega atrakcyjny.My , tak jak już wspomniałaś jesteśmy wzrokowcami, co nie znaczy ,że mamy takie same gusta.

wyjęlaś mi to z ust.Dobrze napisane, nic wiecej nie można dodać.

Gość jasssssne
wygląd wazny-----> Trafiłaś w sedno-naturalnoc(miałem właśnie o tym napisac).Mnie osobiscie bardzo podobają się kobiety z lekkim makijazem, ale o naturalnych, delikatnych rysach.Zresztą owe kobiety z reguły chyba zyskują najwięcej szacunku.

nie chcę już tu pisać.Każdy człowiek jest inny i nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka,jestem w takim wieku że dla mnie wygląd nie jest taki istotny, ba nawet nieważny ale nie chce już na siłe tego udowadniać.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dokładnie... nie czepiajcie sie puszystych i nie piszcie glupich tekstow...kogo to obchodzi kazdy ma swoje zycie i to od niego zalezy czy kogos znajdzie czy nie!co wam do tego? zajmnijcie sie swoim zyciem!