Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zaslugujaca na 6

do ludzi z wyobraznia!!! praca na plastyke......................

Polecane posty

musze zrobic prace na konkurs plastyczny!!!! temat:BO PATRZEC TO NIE JEST TO SAMO CO WIDZIEC ma to byc indywidualne podejscie do rzeczywistosci nauczycielka podala taki przyklad(dziwny troche;)) jak wyglada dom sasiada? patrzymy na niego codziennie, ale nie widzimy dokladnie ,czy teraz(siedzac w lawce na lekcji) jestesmy w stanie podac jakies szczegoly np. ile ma kominow? pokazala tez jednemu koledze obraz w ksiazce( krotko go ogladal) i mial powiedziec jakie kolorry tam dominuja? i powiedzial tylko 1, a 3 sie wyroznialy. MACIE JAKIES POMYSLY BO U MNIE CALKOWITA PUSTKA? piszcie, mozecie tez podawac linki do obrazow

mi ten temat kojarzy sie z takimi obrazkami - zludzeniami optycznymi, jakich pelno w necie :) albo z tym topikiem, ktory byl kiedys na kafe \"Ile widzisz twarzy?\"..... moze cos w tym stylu?

złudzeniee optyczne.....hmmmmm..... tu chodzi o cos innego tylko sama nie wiem o co;) pomocy!!!!!!!

Gość sama nie wiem...
moze taka scenka...kobieta kradnie w sklepie bułki...wokół ludzie patrzący na nią z pogardą a w jej myślach ("dymek") mąż pijak i gromadka dzieci...hmmm

dobre!!!!! ale trudne do wykonania najbardziej ten pijak z dziecmi choc kradziez tez trudno narysowac, ja to wcale nie mam talentu, kurde!! macie moze cos latwego i jednoczesnie ciekawego. podam przyklad z innej paki: na konkurs o ADIS pewna dziewczyna namalowala czerwony, rzucajacy sie w oczy parasol a wokół jakby zamęt, zawierucha burza wszystko bylo fajnie zrobione popackala korektorem ale fajny efekt byl. no i wiecie chodzilo o to ze zawsze masz wsparcie w rodzinie i schronisz sie pod ,,parasolem"

Gość American Beauty torebka
plastkikowa wirująca na wietrze.....na pierwszy rzut oka zwykał zuzyta reklamówka.... ale gdy się przypatrzymy możemy w jej ruchach zobaczyć wiatr, jego wolność, idące za nim zmiany....

Gość stracilas dziewictwo
no i wez to narysuj :O:D

Gość krucha z cukrem
musisz to tylko narysowac, czy narysowac a na lekcji omowic "co autor mial na mysli? " ;)

tylko narysowac, ale pani moze sie zapytac o co chodzi, ale omawiac przy calej klasie nie trzeba

help!!!!!

Gość sorry..
ale jak nie umiesz ani rysowac ani wymyslac... to dostaniesz pale

Gość mam pomysla heheh
Ja mam pomysl ... Namaluj LEPPERA ... jako buraka :)

Gość o LOL
O kurcze trudne to :O W ktorej klasie jestes? LO?

gdybys umiala rysowac moglabys narysowac cos w stylu tego obrazka - jedni widza w nim kielich a inni 2 stykajace sie twarze jakby w pocałunku :)

Gdybyś umiała coś takiego zrobić, co np. z daleka wygląda brzydko a w środku jest jakiś zadziwiający szczegół, który widac dopiero po bliższym spojrzeniu :)

Gość narysuj te nauczycielke
tak jak ja zapamietalas - np moze pamietasz sukienke a nie pamietasz uczesnaia itd, Albo jakas znana postac,dasz rzeczy charakterystyczne ale o reszcie zapomnisz

Hmmm a może spróbuj np. na wielkiej kartce papieru ułożyć jakiś napis złożony z małych cząsteczek np.\"miłość\" w kolorze np.czerwopnym i z daleka to bedzie taki ąłdny napis a z bliska te cząsteczki moga być brzydkie, w kształcie jakichś rzeczy które negatywnie sie kojarzą :D

w 3 gimnazjum jestem

Gość Kokietka31
musiz ukazać całośc ale wyszczególnić jakiś szczegół w taki sposób aby stał się on widoczny i przyciągał uwagę... może np być coś takiego domek ma werandę i schody a pod schodami jest ciemno i siedzi kot, np wez wyszczegolnij tego kota np poprzez jego swiecace w ciemnosci oczy czy cos takiego.

dziekuje za wszystkie propozycje:) ten z kotem mogłabym narysowac bo pelno w necie takich rysunkow z domkami, wiecie bede sie miala na czym wzorowac:D prosze o wiecej!!!!

mi ten temat od razu skojarzyl sie z przemoca w domu: na zewnatrz piekny kolorowy dom, kwiatki w ogrodzie, a w srodku ból cierpienie, no wlasnie tylko jak narysowac ten ból? moze byc tak ze jest dzien i slonce swieci ,ale w domu jest ciemno. nie musi byc to koniecznie przemoc, ale obojetnosc np. ze bogata rodzina wszyscy mysla ze sielanka, a ojciec nie ma czasu dla zony i dzieci tylko jak to narysowac? w miare latwo;) moze ktos inny wie?

dzieki!!!!! juz przeszukuje net i czekam na inne propozycje!!!

Gość ty nie szukaj w necie
tylko sama rusz glowa :O

ruszam caly czas od wczoraj dokladnie;) mysle co by do google wpisac

hmmm ciekawy temat pracy, ja namalowałabym postac przed lustrem, odbicie tej postaci powinno być inne niż postać.

up

Gość SKAZANA NA KLęSKE
twojej nauczycielce chodzi o dostrzezenie szczegółu .... wiec mozesz narysowac co chcesz ale Musisz ten szczegol podkreslic....

Gość tak mi sie to kojarzy
Hmmm. Mi sie to kojarzy np z jakaś pijańską rodziną i ich bienymi dziecmi a sasiedzi ktorzy codziennie na to patrza udają ze nic nie widza :O albo cos w tym stylu