Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalola

badanie wziernikiem

Polecane posty

Gość lalalola

witam:) mam pytanko: czy badanie wziernikiem boli?? jesli tak to czy zawsze i czy mocno pytam bo jako dziewica zawsze do tej pory bylam przez moja ginekolog badana przez pochwe wylacznie palcami a ostatnio w czasie pobytu w szpitalu i badania ginekologicznego badana bylam wziernikiem. i to bolalo strasznie (az podbiegl do mnie inny lekarz ktory pozniej robil mi usg i spytal czy wszytko ok bo strasznie blada jestem). aaa...i po powrocie do domu zauwazylam ze krwawie. czy tak jest zawsze(bol i krwawienie) czy po prostu pan doktor obszedl sie ze mna "niezbyt delikatnie"??

Gość stracilas dziewictwo
z wziernikiem :O:(

Gość jak ja bylam
badana to nic mnie nie bolalo, nie mialam zadnego krwawienia.Pewnie uszkodzil Ci blone i dlatego tak Cie bolalo.

Gość żurawinka_24
l dlatego moja pani ginekolog nie badała mnie wziernikiem jak byłam dziewicą. Zbadała mnie po miesiącu jak już straciłam błonkę. Poza tym dziewicom nie robi się takiego badania chyba, że kobieta ma jakieś dolegliwości, wtedy stosuje się specjalne wzierniki dla dziewic. Pewnie w tym szpitalu takich nie mieli...współczuję...

wspólczuję, ja też jestem dziewicą i byłam badana wziernikiem ale takim specjalnym małym, jednak bolało podczas badania ale nie aż tak strasznie no i nie krwawiłam