Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_87

Co studiować??

Polecane posty

Hej! Drodzy studenci co wy obecnie studiujecie?? Przede mną ciężki wybór i nie wiem jakie kierunki teraz najbardziej opłaca się studiować. Mnie interesuje turystyka ale nie jestem do końca do niej przekonana dlatego proszę was żebyście mi doradzili co teraz najbardziej opłaca się studiować zeby w przyszłości znaleźć dobrze płatną pracę?? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

Gość szczupła betti
Ja studiuje pedagogike opiekuncza z promocja zdrowia, dwa kierunki w jednym. moge byc psychologiem , pedagogkiem , dietetykiem i wiele innych. Studia wybiera sie takie jakie samemu sie chce, a nie co sie oplaca, jakbym tak miala myslec to bym np ze studii informatycznych po tygodniu wyleciala. ja swoje studia uwielbiam i nie zamienilabym je na zadne inne. pozdrawiam

Ja studiuję zootechnikę, o specjalności - hodowla zwierząt wolno żyjących i gospodarka łowiecka i chwalę sobie ten kierunek a w szczególności specjalność

Gość szczupła betti
zreszta nikt Ci nie zagwarantuje dobrze platnej pracy po studiach. Sa ludzie co sa po dobrych studiach i nie maja pracy .

Ja studiuję zootechnikę, o specjalności - hodowla zwierząt wolno żyjących i gospodarka łowiecka i chwalę sobie ten kierunek a w szczególności specjalność

Gość 2222222222222
ja studiuje turystyke i rekreacje ale tylko jeszcze pol roku bo juz koncze :( jest super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WYGRAŁAM ŻYCIE
TEOLOGIĘ??????????????????????????!

Gość stracilas dziewictwo
nie warto studiowac...chyba ze chcesz zarabiac 900 zl na reke :O:(

Gość anitaaa
nigdy nie wybieraj studiów tylko pod kątem przyszłej pracy, przez 5 lat dużo może się zmienić

Gość informatykę budownictwo
budowę maszyn. biochemię

No ja chyba też skuszę się na tą turystykę bo mnie to bardzo interesuje. Tylko jest w tym problem że parę osób mi to odradza i dlatego mam teraz mętlik w głowie. A byłam już zdecydowana:(

Gość anitaaa
to musi być Twoja decyzja

rob to co lubisz a nie to co ci doradzaja inni ;) to ty bedziesz sie \'meczyc\' nie oni ;)

Gość MARIOLA Z OPOLA
to ja chyba jestem tutaj pierwsza z ANGLISTYKą;)

Ja powiem tylko tyle,że jeśli ktos studiuje pedagogikę opiekuńczą z promocją zdrowia i myśli, że może potem pracować jako psycholog, to się bardzo zdziwi jeszcze kiedyś... Informatyka to obecnie pożądany kierunek studiów....

Gość 2222222222222
A dlaczego Ci to odradzają???? Ja koncze juz turystyke i jestem zadowolona bo studiowalam to, co na prawde lubie (chociaz przedmioty turystyczne to tylko 1/100 reszty). Polecam!!! A gdzie bys studiowala?

Odradzają bo uważają że po tym kierunku nie znajdę szybko pracy a studiowałabym w Krakowie. A Ty gdzie studiujesz??

Gość 2222222222222
Ja w Bydgoszczy! Wiesz, teraz po wiekszosci studiow ciezko o prace, liczy sie głownie to, że masz wyzsze wykształcenie i tyle... Ja studiuje to co kocham i jestem happy :) Gdybym miala studiowac np. budownictwo to by mnie wyrzucili po miesiącu :P to nie dla mnie i tyle

A ciężkie są studia turystyczne?? Bo spotykałam się już z różnymi opiniami

22222222222222 a na jakiej uczelni? Bo ja też w Bydgoszczy :-D

Gość ooooooooooooo
Ja geografie studiuje i też nie narzekam:}