studentka łopatologii chyba 0 Napisano Luty 2, 2007 Nie napisałam do Dziekana o przepisanie ocen z zeszłego roku a część przedmiotów powtarzam. Dziś się dowiedziałm,że należało to zrobić do dwóch tygodni od rozpoczęcia roku akademickiego. Fakt, że nikt mnie nie poinformował, nie jest wytłumaczeniem :( Co zrobić, czy mam jeszcze jakąś szansę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARIOLA Z OPOLA Napisano Luty 2, 2007 idz sie plaszczyc do dziekanatu nie masz lepszego wyjscia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SZABLODZIÓBA Napisano Luty 2, 2007 TAM GDZIE JA CHODZĘ TO BURDEL W KTÓRYM WYKŁADOWCY TAKIM OSOBĄ JAK TY PRZEPISUJĄ OCENY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka łopatologii chyba 0 Napisano Luty 2, 2007 Kurcze u mnie było napisane, ze każda ocena wpisana bez zgody Dziekana będzie skreślona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nadajesz sie tylko do lopat Napisano Luty 2, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawunia2 0 Napisano Luty 2, 2007 Bosz..nie \"osobĄ\" a \"osobOM\" !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nadajesz sie tylko do lopat Napisano Luty 2, 2007 Moze "osobą "jak dobrze płacą przepisuja ale normalnie bez szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach