Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż 33lata

Ciąża w tym wieku

Polecane posty

Gość aż 33lata

Jakoś mi się w życiu nie układało i dłudo nie mogłam znaleźć partnera,który pokochałby mnie z wzajemnością.Nie jesten żadną karierowiczką,mam 34 lata i dopiero teraz poznałam partnera,z którym chciałabym mieć dziecko,ale jakiś miesiąc temu czytałam na onecie o zagrożeniach dla dzieci tzw. "starych" matek-chodzi o pierworódki.Boję się,że to już za późno.Jakie Wy-matki macie doświadczenia?

Gość gyr
ja zaszłam w ciążę mając 34 lata, urodziłam mając 35 zdrową córeczkę a teraz oczekuję drugiego dziecka a mam 36 lat:) jestem pełna optymizmu:)

ja urodzilam wieku 20 i potem w wieku 35 lat i kazde macierzynstwo bylo inne ale oba super.

na pewno słyszałaś, że i ponad 40-letnie kobiety rodzą zdrowe dzieci. Nie ma co czytać i napędzać się różnymi zagrożeniami. Najlepiej idź do gina i porozmawiaj, może zaleci Ci jakieś badania. Głowa do góry i nie martw się na zapas !!!

za duzo głupich gazet czytasz i głupich wypowiedzi w internecie, to bywa toksyczne, taka np. Madonna urodziła pierwsze dziecko w wieku bodajże 38 lat, i co córka jest zdrowa, a jej tez włos z głowy nie spadł, a Julia Roberts urodziła swoje bliźniaki jak miała 37 lat, i nic sie nie stało, a więc....................

Gość Acha bo jak Magdusia
Nie jesteś za stara !!!! Nie czytaj gazet żeby sie bardziej nie nakręcac, jeżeli już się zdecydujesz to najlepiej porozmawiaj z gin. i powiedz mu o swoich obawach, jeżeli będzie widział jakieś przeciwskazania to napewno się dowiesz. Ale nie wmawiaj sobie ze jesteś za stara :)

Gość kedlerrr
moja siostra ma dokladnie tyle lat, co Ty i wlasnie sie dowiedzialam, ze jest w ciąży :D pierwszej! I ani mysle, ze cos moze byc nie tak!! :) wszystko musi byc dobrze a dzidzius na pewno bedzie zdrowiutki :)