Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiurka

zakopane gdzie zjeść ,noclegi ,co wart zobaczyć piszcie!!

Polecane posty

Zobaczyć koniecznie spektakl w Tetrze Witkcego - udanego pobytu:)

Gość madziarrrrka
Jezzuuuu jak ja Ci zazdroszcze. Uwielbiam Zakopane !!! Mam pare miejsc ktore kocham ! Jak chcesz mozemy pogadac.

Gość madziarrrrka
Najbardziej to lubie zakopane latem. Ale coz zima tez jest piekne. A wiec pierwsza sprawa: WYBIERZ SIE KONIECZNIE na krupowki wieczorkiem jak jest ciemno. Cudowna sprawa. Mam niesamowite wspomnienia z tego miejsca. jest przecudownie. Kocham krupowki. A Ty nigdy nie bylas jeszcze w Zakopcu ?????

Gość madziarrrrka
Oczywiscie polecam pojsc na jakas dobra impreze noca ale to juz inna sprawa. Co do jedzenia to glodna w Zakopanym to ty nie bedziesz. Tam jest ogrooooomna ilosc restauracji i barow. jest tez mcdonald, kfc i pizza hut . Koniecznie jedz kolejka linowa na kasprowy wierch. Nie wiem czy zima jest czynne ale chyba tak . Morskie oko swietna sprawa. Ogolnie Zakopane to najpiekniejsze miejsce w Polsce

nie nigdy nie byłam w zakopcu i wreszcie mój facet dał się namówić ,może znasz fajne noclegi ,kawiarnie ?

dzięki kawunia już sprawdziłam repertuar teatru i napewno sie wybiorę

Gość madziarrrrka
Naprawde szczerze Ci zazdroszcze. Zobaczysz jakie to zajefajne miejsce. Dla mnie cudo ! Ale latem tez przyjedz bo wtedy to atmosferka w Zakopcu to normalnie ahhhhh trudno to slowami wyrazic. Kochaniutka Ty sie nie pytaj o kawiarnie, bo tam kawiarnia to na kazdym kroku jest. Noclegi... Ja ostatnio jak bylam to nocowalam w pensjonacie o nazwie ANTAłóWKA . Tylko tam jest troche drogo. Nie polecam, poszukaj w necie czegos tanszego bo wiem ze takie sa :) Chyba ze stawiasz na JAKOSC a nie na cene

zwykły chleb z zakopanem kosztuje 2,70 tak więc sie przygotuj na duże wydatki

ale te widoki mmmmmmmm ja byłam w zimie - straszny był tłok ale sylwester , widok miałam na całe zakopane, po prostu pięknie! tylko szkoda, że tak drogo. a górale sa strasznie aroganccy i kazdy z nich patrzy jakby najwiecej zarobić

trudno raz sie zyje chce tam być i korzystać ,bardzo się cieszę:)

Gość odiosjfoaijfoajf
kwatera u oscypka harnasia

Gość koloretka
Znalazłem bardzo przyjemne apartamenty: http://www.apartamenty-zakopane.net.pl/ - spodobają się na pewno wsyztskim, którzy doceniają dobry styl i wygodę. Aż chce się pojechać do Zakopca. Na wiosnę - uwielbiam!

Gość tęsknie za urlopem
Znam te apartamenty, ściślej mówiąc jeden :) byliśmy ze znajomymi w apartamencie Solnym, na przedłużony weekend. Szkoda było wyjeżdżać. Pogoda niestety nam nie dopisała, ale warunki noclegowe idealne. Można bardzo miło wypocząć.

Gość Galrald
Ja byłem w Polarnym ale widziałem i apartament Paryski. Szczerze polecam oba. Pozdrawiam i zachęcam do wyjazdów do Zakopca!

Gość Nowicjuszzka
Jeśli chodzi o jedzenie to warto spróbowac na Krupówkach trochę takich lokalnych potraw, jak ktoś lubi jest też Mcd. Ja pierwszy raz jak byłam nocowaliśmy w jednym z apartamentów z tego serwisu http://www.goralpoleca.pl - miejscówka świetna jak w domu. Jeśli chodzi o atrakcje to chodzenie po górach w pięknym słońcu jest niezapomnianym doznaniem.

Gość gość
ja polecam willa zakopane Pod Berlami http://www.podberlami.pl/ Maja swietne lokalizacje, a do tego ceny w porzadku. Poza tym bardzo ladne pokoje i przemila obsluga:)

Gość gość
Bylam w Zakopanym 3 razy w zyciu i nie mam super wspomnien a raczej zakodowane zeby tam nie jezdzic Dzikie tlumy na ulicy Drozyzna i zdzierstwo Choooooorendalne kolejki do kazdej atrakcji

Gość gość
Koniecznie musisz zaliczyć swieta trojce "turysty" - morskie oko, wjazd na gubalowkie no i wjazd na Kasprowy kolejka :P

Gość gość
gość 6.52 mam tak samo nie lubię Zakopca tłumy,gwar,korki,i na każdym kroku chcą chłeka złupić do żywego w innych zakątkach pd Polski ,jest równie uroczo,i się odpoczywa a o to chodzi.

Gość gość
Pokoje 'u wioli' na krzeptówkach. Jak ktoś golonkę lubi to jest taka knajpa na krupówkach zapomniałam nazwę, jak się wchodzi to pierwsze co widzisz to ogromny grill i taki, nie wiem czy dobrze piszę, jakiś piec****ełno tam szaszłyków i różnego mięcha. Mój facet był w siódmym niebie. Oczywiście Kasprowy, i Morskie Oko tylko błagam nie męczcie biednych koników.

Gość Oliwwka44
Mi pokoik nie wystarczy potrzebuje więcej miejsca mam 4 dzieciaków, ostatnio nocowaliśmy tutaj http://www.jagiellonska34.pl w sumie 7 dni z przyjazdem, miejsce świetne zmieściliśmy się w 1 apartamencie.

Gość gość
Zaleźy gdzie lubisz mieszkać bo jak chcesz na Kropówkach to polecam Gromade jest fajnie a jak nieprzeszkadza tobie dojście kilkaset metrów to Hyrny naprawdę wart swojej ceny hotel.

Gość gość
Karp smażony na maśle za 9 złotych masz w restauracji Witkiewiczówce na Krupówkach. Z dodatkami wychodzi całkiem kreatywna karta, niezbyt droga. Dla turystów myślę restauracja idealna. Najadałem się tam często w przedziale 10 – 30 złotych, a w większym gronie to jeszcze lepszy cennik wychodzi, np. za dania biesiadne.