Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawaJestem21

5 najlepszych kosmetyków oraz perfum według Was!!! Top 5!

Polecane posty

Gość CiekawaJestem21

dziewczyny wypisujcie w kolejnosci swoje ulubione, ukochane, najlepsze kosmetyki,perfumy. wypiszcie te, które są naprawde godne polecenia. może po przeczytaniu Waszych opini skusze się aby wybróbowac jakis nowy kosmetyk :) do dzieła dziewczyny!!

Gość słodka Judytka
moje ulubione kosmetyki to: 1. balsam do ciała AA malinowy- cudowny zapach, extra nawilżenie 2. cienie do powiek INGLOT- super połysk 3. nawilżająca pomadka do ust Nivea niebieska- najlepsze nawilżenie dla ust 4. perfumy C-THRU zielone 5. szampn HERBAL ESSENCES- cudowny zapach PoLeCaM!!

1. ulubiony perfum : Gucci Eau de Parfum 2. ulubiony podkład : MaxFactor Flaweless Perfection 3. ulubiony tusz do rzes : Maybelline intense XXL 4. ulubiony szampon : HERBAL ESSENCES ( zgadzam sie z poprzedniczka) 5. ulubiony błyszczyk : L\'oreal Glam Shine mam wiele ulubionych kosmetykow... :classic_cool:

1. perfum MIRACLE.. boski... z feromonami:)!!!!!!!!!!!! 2. szampon do włosów farbowanych GARNIER (czerwony) 3. odżywka do włosów Fruktis Nutri Gładki 4. lakiey do paznokci JOKO 5. balsam do ciała nawilżający z Avonu lub Garnier (czerwony) ujędrniający Avon :) pozdrawiam

Gość jbiujdwj
perfumy lub dezodorant tresor krem do twarzy (sucha skóra) Dr Spiller krem do stóp gehwol med krem na szyje lierac krem pod oczy firmy gernetic kosmetyki do wlosów z dory dostaniesz to w aptece lub u kosmetyczki ewentualnie na targach kosmetycznych

1. perfumy - Ocean Dreams (Giorgio Beverly Hills) 2. tusz do rzęs - Maxfactor 2000 3. kremy Bioline 4. oliwka do ciała Hipp 5. peeling Lirene (taki pomaranczowy) :)

Gość margot.m
perfumy - elizabeth arden 5 avenue podklad - revlon colorstay tusz- masterpiece maxa factora cienie - l'oreal - color appeal platinum lakier - rimmel lycra wear i lasting finish szminka - maybelline hydraextreme !!! i super puder brązujący - max factor - taki ze słoneczkiem w granatowym opakowaniu jest megafajny, stracza a bardzo dlugo, kupilam go juz chyba 4 raz

1.Błyszczyk- Estee Lauder High Gloss (Honey) 2.Krem nawilżający Humektan (z apteki, bezzapachowy, dla alergikow, dla tradzikowcow(!)- mialam ogromne problemy z cera a teraz jest idealna- nie musze uzywac podkladow, pudrow, fluidow, nic!) 3.Perfum- Clinique- simply 4.Tusz-loreal lash architect 5.pomadka ochronna Bebe ( w tej kolejnosci) pzdr

Gość margot.m
sunshine, powiedz cos wiecej o tym kremie, jakie mialas klopoty z cera,jak Ci pomógł, jaka cena?

1. perfuma; AMORE AMORE firmy CACHAREL lub NOA tej samej firmy - cudowne zapachy. 2. krem do twarzy na noc AVON MILK COMFORT - niestety już chyba nie produkuja go... :( ale wspaniale nawilżał i odprężał cerę 3. oliwka ZIAJA do masażu na celulit i rozstępy - świetnie nawilża i wygładza 4. podkład ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR cera sie nie swieci - jest matowa!!! 5. tusze LUMENE lub MAYBELLINE

Gość no ja pitolę
nie ma czegos takiego jak Perfum i perfuma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa perfumy !!! zapamietajcie raz na zawsze !!!

Gość margot.m
thx :)

1.Humektan 2.perfumy Eternity czasem tez miracle ale ten pierwszy ladniejszy :) 3.cienie z Artdeco i Inglota sa najlepsze :) 4.szampon radical 5.ziemia egipska 6.maska Dove 7.balsam Garniera( ten czerwony) 8.peeling,balsam i spray do ciala truskawkowy z natural collection 9.tusz loreal lash architect lub bourjois pogrubiajacy i wiele innych ... :D a jesli chodzi o blyszczyki to mam zawsze problem bo żaden mi nie pasuje :)

Gość CiekawaJestem21
to teraz ja wymienie swoje ulubione kosmetyki: 1. perfumy NOA cacharel- kocham je, napiekniejszy zapach na świecie!!!!!!!!!!! :) lubie tez bardzo Naomi Cambel cat delux 2.szampon Herbal Essences- pieknie pachnie 3. balsam do ciała malinowy AA 4.blyszyki Maybelline 5. brązujący puder w kamieniu z drobinkami brokatu Vipera

margot- mialam jakies wypryski, chodzilam do masy dermatologow, czesc mowila ze to alergia, czesc ze tradzik, kazdyw dawal nowy antybiotyk- w efekcie koncowym wygladalam jak burak- czerwona, piekaca skora, tak ze az schodzila platami, szczypala mnie twarz nawet jak mylam ja woda mineralna- no i wtedy wkroczyly emolienty:) i jest cudnie- naprawde! bardziej sie oplaca wieksza tubka- 100ml okolo 24 zl. a starcza na naprawde dlugo

Gość do niektorych
nauczcie sie odmiany słowa PERFUMY :D pracuje w perfumerii i jak przyjdzie mi jedna z druga wymalowane i proszą o PERFUM gucci czy inne droższe, to umieram ze śmiechu :D :D :D niby takie mądre i śwatowe, a wysłowić się nie potrafi :D

To są moje kosmetyki których nie zmieniam i zawsze ich używam: -balsam do ciala nivea -krem do rąk glicerynowy avon -podkład Loreal true match (mój podklad idealny, ale kupuje go w USA) -tusz max factor masterpiece -lakiery do paznokci golden rose holographic (pieknie sie mienią w słońcu)

Gość khgg
jeśli macie jakiekolwiek problemy ze skórą typu egzema, grzybica i inne, których nawet sterydy nie są w stanie zwalczyć warto udać się do sklepu zielarskiego po chińską maść 999 kosztuje 17 zł jest rewelacyjna ostatnio dołożyli w jej sład jakiś steryd, więc trzeba rozsanie jej używać można ją kupić bez recepty

Gość lasta
1 tusz do rzes Lancome,2olejek do ciala Clarins,3zel na cellulitis Clarins,4szampon do wlosow farbowanych Kerastase,5perfumy Fendi Theorema

1. lotion do rąk Swissological (Zepter) 2. tusz Loreal Longiture albo Bourjois (wydłużające) 3. cienie Ruby Rose albo Inglot 4. balsam Garnier czerwony 5. perfumy Carolina Herrera 212 (+ balsam do ust vaniliowo-kokosowy Yves Rocher)

1. Oliwka dla dzieci Johnson ----->zaden balsam tak dobrze nie nawilża oczywiście nakładam na mokrą skórę 2. Wazelina biała z Ziaji na usta ----->zadna pomadka tak dobrze nie chroni ust 3. Perfumy Amor Amor z Cacharel ----> piękny zapach ale podobają mi się też Paradise Passion z Naomi Cambell 4. Jedwab do włosów ----> żadna odżywka nie umywa się do niego szczególnie że prostuję włosy 5. Tusz do rzęs Lycra Extend Fiber Extreme z ASTOR ----> daje efekt sztucznych rzęs lub też Air Max ----> po niej rzęsy są niesamowicie grube ale wyglądają naturalnie jakbym się urodziła z takimi 6. Czarna kredka Luminelle z Yves Rocher ----> najczarniejsza z czarnych i trzyma się długo 7. Błyszczyk z Nivea ten transparentny---> ślicznie podkreśla mój naturalny kolor ust Miało być 5 ale dla mnie ta 7 jest absolutnie naj :)

Gość okeYj
1. tusz do rzesy Max Factor 2000 Calorie Curved Brush 2. perfumy Naomi Campbell Mystery 3. szampon piwno-miodowy Logona 4. balsam do rąk Kamill Classic 5. balsam do ust Tisane :)

Gość a ja lubię....
1. szminka crystal color Estee Lauder 2. cienie do oczu Estee Lauder 3. tusz extreme cils chanel 4. woda termalna la roche posey 5. amour kenzo

Gość to ja tez wymienie
1.tusz ASTOR Air MAX 2.Podklad Max Factor Lasting performance 3.Puder w kulkach AVoN rozswietlajacy 4.Krem do rąk Ziaja Kozie Mleko 5.Rozjasniacz do paznokci ESSENCE

Gość kundrie
sól do kąpieli (najlepiej morska albo z olejkiem z igliwia sosny) krem i tonik normaderm, podkład aera teint matt - vichy, emulsja matująca i tonik effaclar - la roche posay perfumy alien - thierry mugler, echo woman - davidoff żel pod oczy z peptydami, błyszczyk glazewear - avon lakiery do paznokci - inglot

Gość olga klepacz
Uzywam teraz Amore,Amore Chacharel, ładny,ale nietrwały tak jest prawda (fakt, ze mam wodę toaletową, ale nie widzialam perfumowanej?) Piękny i trwały zapach to dla mnie była Mania Armaniego i Miracle Lancolme Kremy Olay Żele pod prysznic Palmolive Cienie Inglota Puder Loreal Infailible (moglam z błędem napisać) Błyszczyki Loreal Glam Shine Szampon do włosów delikatnych Vichy (pomarańczowy) i wiele innych, pozdro

Gość katis
1. perfumy - AMOR AMOR i NOA lub MIRACLE 2. krem do twarzy z miodem i mlekiem AVON 3. podkład ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR 4. szampon TIMOTEI do włosów blond 5. tusz LUMEN

Gość katis
moje perfumy AMOR AMOR (czy raczej woda toaletowa a nie perfumy) są dość trwałe, nawet na drugi dzien je czuć! ale były kupione w stanach. ładne jeszcze sa z AVONu PUR BLANCA.