Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta studentka

Studencka ciąza

Polecane posty

Gość Ta studentka

Mam 23 lata i jeszcze uczęszczam na sudia zakochałam się w chłopaku z roku i jedna noc potem druga oczywiście z antykoncepcją! i ups wpadka ciąża! nie chcę porzucać studiów i nie cchę skrzywdzić tego malenstwa poświęcając mu za mało czasu nie wiem co wybrać i co zrobić Pomocy!

nie ty jedna studiujesz i jednoczesnie jestes matka...glowa do gory, wiecej wiary w swoje mozliwosci, dasz rade....wiele lasek jest w takiej sytuacji i radza sobie...a przeciez jak bedzie juz naprawde ciezko to zawsze mozesz isc na urlop dziekanski

Gość heh...heh
:P myslałaś że z ch.... mozna pożartować?? z nim żartów nie ma!!! to wyjątkowo przebiegły sukinkot!!!:P

Gość wiele jest takich
i dają rade! Moja kumpela 5lutego ma termin a i sesje zaliczyła!!

Gość Ta studentka
Ale mój teraz narzyczony chce tego dziecka!

Gość Dobrze ja też tak mam
ja też tak mam i cie rozumie doskonale

nie martw sie dasz rade jej ale fajnie bedziesz miała bobaska dzieci sa słodziutkie.. i na pewno dasz sobie rade.. moja kolezanka urodziła jedno dziecko w 1 lo a drugie urodziła w 3 tuz po maturze.. i wszystko robiła tak jak my, dobrze jej szło w szkole.. uda sie

Gość myc
będzie dobrze

Gość na studiach w porównaniu
do pracy.... ma sie mnóstwo czasu..... wszystko można odłozyć, przełożyc, czsem wystarczą same materiały, nie trzeba na wszystko chodzić..... moim zdniem końcowe lata studiów to idealny czas na dziecko.... i później pracodawca nie będzie na ciebie podejrzliwie patrzył- czy aby ciąży nie planujesz....