Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazradna

ja juz nie wiem co myslec- pomocy

Polecane posty

Gość bazradna
gadamy ale narazie poczekam- a mnie nie kreca takie internetowe milosci

Gość GTXMagnatek
A może Ty jesteś jego zabawą??????????????

Gość nieeeeeeee
no ale na co ty bedziesz czekac??? az ci powie ze poznal kogos innegi i ze tobie mowi pa?

Gość anna zoo
on taki nie jest- czesto moi ze mu sie nudzi w domu np. wiec to moze byc zabawa dla niego ale on o tym tak mysli ze to nic złego ale mnie to niestety krzywdzi

Gość nieeeeeeee
jesuuuuuuuu laski...no ja nie wiem ale powala mnie wasze myslenie na kolana......a pozniej dziwic sie ze faceci uwazaja ze panny to glupie dupy...no sorry

Gość Asik__
Przeczytaj powieść "Farfocle namiętności", tam znajdziesz przepisy na zemstę:)

Gość kopci kopci usze k
hhehe

Gość anna25
A może tak zwyczajnie prosto z mostu go zapytaj?

Gość anna25
nieeeeeeeeeee............a co cie tak konkretnie w tym myśleniu powala?

Gość klama
skąd wiesz ze szuka inej dziewczyny???? moze niechcący wszedł na tą strone???????? a jak nawet chcący to przeciesz karzdy chłopak kocha swoją dziewczyne i ją szanuje. dlatego jusz się nimartw.

Gość DiablicaWKlubieKobiet
Cześć :-) Weszłam przez przypadek na tę stronkę i nieco się uśmiałam zarówno z problemu jak i z waszych komentarzy :-) Po pierwsze - mam pytanie , ile masz lat ( Ta , która otwarła ten temat ) ? Po drugie , moim skromnym zdaniem , mężczyzna , który jest w związku nie powinien zakladać konta na portalach randkowych , bo to prowadzi do zawierania nowych znajomości , które przenoszą się ze świata wirtualnego w świat realny i w 99% jest to nieuniknione . Magia internetu :-) Następna sprawa ,to to ,że pomimo tego , iż dostałaś dostęp do Jego skrzynki mail\'owej - nie powinnaś z tego korzystać . Chodzi o zwykłe zaufanie względem drugiego człowieka . Jednakże , skoro już to zrobiłaś , powinnaś w trybie natychmiastowym wyłożyć kawę na ławę i powiedzieć swojemu partnerowi jak zapatrujesz się na Jego zabawy w internecie .. Nieumiejętność rozmowy w związku zawsze ,ale to zawsze prowadzi do zguby . Pozdrawiam !