Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

pytam szczerze ktora z was goli rece ?

Polecane posty

[02.02] 21:54 poscielowy leniwiec na jakims topiku byl temat po czym poznac ze dziewczyna nie goli stref intymnych [nie nawidze okreslen typu brzoskwinka muszelka itp ] ja znam jedna dziewczyne ktora goli rece i pzryznam ze nie wyglada tonormalnie [02.02] 21:55 tfyjkk a co ma 1 czesc do 2 czesci ?? [02.02] 21:56 olivia ze niby co? Nie bede nakladac \"maski\" by sprostac wymaganiom swiata, bo szybko zatesknie za normalnoscia.... [02.02] 21:57 ogol sie mózg [02.02] 21:58 poscielowy leniwiec no bo on w jednym z podpunktow napisal ze jezeli kobieta nie goli rak to jest duze prawdopodobienstwo ze nie goli pi...dy [02.02] 21:58 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wg. mnie to idiotyzm żeby golić ręce. [02.02] 21:59 kobitka jakaś U kosmetyczki pełno takich... tylko nie golą..a usuwane są woskiem z rąk nic w tym dziwnego... mam dość tej jesieni [02.02] 22:02 medicine nogi , pachy , okolice bikini -ok , ale rece!!-bez przesady!! [02.02] 22:03 kobitka jakaś dlaczego takie zdziwienie?... widzialam jakie maja wloski na rekach ..wiec nie dziwie sie im ze usuwają woskiem... to musi być niekomfortowe uczucie dla kobiety zwlaszcza w okresie letnim ... mam dość tej jesieni

ja gole sporadycznie ale gole i nie wstydze sie tego...;)