Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość historyjek

dokoncz historie!!

Polecane posty

Gość historyjek

ciemna, deszczowa noc. on juz lezy w lozku, nie moze zasnac. nagle dzwonek do drzwi. otwiera, a przed nim piekna, mloda dziewczyna. strugi deszczu splywaja po jej dlugich. czarnych wlosach. zaprosil ja do srodka, zrobil grzanca. rozmawiali grzejac sie przy kominku. nagle Dziewczyna delikatnie musnela go dlonia po policzku... i teraz kazdy dopisuje 3zdania, tworzac jedna, wielka historie;)

Gość 803w
a on do niej spadaj mam zone ty malpo wrdedna zaprosilem cie zebys nie zmarza ty zdziro mala

Gość sponczbob
kot jednak byl nadzwyczaj milusi, do tego coraz bardziej sie przyblizal i nagle.. zaczal szarpac go pazurami po twarzy:)

Gość popir
więc zaczął piszczeć niczym chhomik, który ujrzał ducha innego chomika i skakać na jednej nodze nerwowo mrugając prawym okiem

Gość popir
w tym stanie ujrzała go naga dziewica o ciele bogini, która akurat przechodziła obok jego domu i weszła zaniepokojona dziwnym piszczeniem:O

Gość popir
zręcznym ruchem uwolniła go od kota i sama zaczęła się łasić mrucząc, że ma ochotę na mleczko

Gość popir
on jednak nie miał w swoich planach karmienia nieznajomych mlekiem ....tzn. mlekiem też nie!

Gość dziewica zdjęła gacie i ...
... postawiła mu parującego klotza na klacie :classic_cool: ... po czym wyciągnęła swą 28-cm knagę, którą on z głębokim zaangażowaniem wziął do gęby i obciągnął z połykiem :classic_cool: THE END

Gość popir
więc zakrzyknął gromkim głosem "Ubierz się niewiasto i podaj mi ten szlachetny ołówek z ikei leżący na biórku"

Gość popir
to standardowe zakończenie zawsze pasuje;) jak udało ci się napisać klo.tz?

Gość po czym wziął ów ołówek i ...
... wsadził go sobie w dupę, umazał w twardym klotzu z tygodniowego zaparcia i oblizał ze smakiem ...

Gość popir
dzięki

Gość po czym wziął ów ołówek i ...
Ten plik z linka wyżej zapisuje się na dysk, otwiera Notatnikiem i używa (tylko trzeba wybrać wersję dla forum Kafeterii, bo ta dla forum.o2.pl tu nie zadziała).

Gość historia bezdna
ale ten sponczbob mnie interesuje;) bo skłonność taką mam że ciągle go oglądam a Patrick jest moim idolem ;):D

Gość popir
klotz :classic_cool:

Gość kurna no i w tejże
chwili wybuchła bomba atomowa i naszą powieść szlag trafił. AMEN

Gość sponczbob
up up up a AMEN jak sie okazalo byl przystojnym gosciem o ciemnej karnacji. odeslal szlag gdzie jego miejsce i powiedzial: "Yebac mi sie chce!"