Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacperek_13

test ciążowy, była kreska i znikła

Polecane posty

Gość kacperek_13

Cześć mam pytanie odnośnie testu ciążowego. dziewczyna od 4 dni nie ma okresu i rano zrobiła sobie test ciążowy. Powiedziała mi, że test pokazał dwie kreseczki lecz kiedy ja do niej przyjechałem godzinkę później test ma pierwszą kreskę bardzo wyraźną natomiast drugiej w ogóle nie widać.Co wy o tym myślicie?

mam inna teorie...dziewczyna Cie okłamała albo sama miałam halucynacje a poźniej próbowała wmówić że kreska znikneła;)

Gość kacperek_13
raczej ja wziąłem od niej ten test i wyraźnie widać że jest jedna kreska, ona natomiast twierdzi że były dwie. ale wykona jeszcze jeden test dla pewności.

kreska nie mogła raczej tak po prostu zniknąć. raczej Twoja dziewczyna coś kręci

czy wy wogóle czytacie ulotki od tych testów?test po 3 minutach jest prawidłowy!!!!potem jego działanie się zmniejsza!po 15 minutach już możecie sobie nawet nim głowy nie zawracać!KRESKA ZNIKA!

Gość kacperek_13
jeszcze raz, dziewczyna dzwoni i mówi że są dwie kreski, no to ja przyjeżdżam po jakimś czasie biorę od niej teścik i jest widoczna bardzo dobrze tylko jedna kreska a po drugiej nie ma śladu, ona mówi że wcześniej była. no to ja po jakimś czasie próbowałem zetrzeć tą która jest dla sprawdzenia ale nie da rady bo ściera się cały teścik.

Gość kacperek_13
ok, nie czytałem instrukcji, dzięki.

bajeczka- o znikające krese :) - zróbcie test razem i się sam przekonasz ... kreska druga nigdy nie znika!

Gość cxjfgbj
jak mogła zniknąć jedna to druga tez by znikła

Gość gość
Witam ja mam podobny problem mianowicie na dziś mam termin miesiączki wczoraj zrobiłam test ciążowy w okienku C mam kreseczkę a w okienku T mam cień kreseczki . Poradziłam się u dziewczyny która też miała ten sam problem co ja. Doradziła mi ze mam zrobić test test tydzien po danym terminie miesiączki Jeśli kreseczka Ci znikła powtórz test tydzień po danym terminie miesiączki .

Gość gość
Po jakim czasie zobaczyłaś te kreskę?

Gość gość
Po co podnosisz temat sprzed 6 lat?