Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka bzdurka

jak skutecznie odkochać się w chłopaku - kącik porad kobiet po przejściach

Polecane posty

Gość słodka bzdurka

Opracujmy jeden skuteczny poradnik dotyczący powyższego tematu, gdyz temat ten jest stlae aktualny na kafe i należałoby zebrać wiedzę już wypowiedzianą. Prosze o uwagi - czy lepiej, by go sobie obrzydzić? A może nie? A kiedy lepiej obrzydzić a kiedy nie obrzydzać? A dlaczego tak? A może inaczej? Proszę podawać skuteczność zastosowanych rad (np.odkochanie tą metodą zajęło mi 20miesięcy albo 4tygodnie).

Gość słodka bzdurka
aha - jeszcze prosze o porade, czy się dzisiaj myć po całym dniu, bo byłam w EMpiku i ta się fajnie poperfumowałam, że szkoda mi się myć. Dziękuję za uwagę 🌻

Gość słodka bzdurka
dea Ty nie bą taka sprytna, bo ską tego klina wyrwać? No skąd 😭

Gość słodka bzdurka
katarzynka_ jest to zbyt rozległa wiedza zeby jedna osoba mogla poradzić sobie z usystematyzowaniem i twórczym rozwinięciem 🌻

Gość zdzichosława
najlepsze kliny są w klinice :P

Gość słodka bzdurka
Ach no taaak :D🖐️..rzeczywiście...jutro sobota.... jest tylko jeden problem - teraz sobie przypomniałam - tydzień temu tez odwiedziałm EMPiK i potem nie mogłam spać od tej perfumy🌻

Gość słodka bzdurka
'Jeśli chodzi o mnie, to nie znoszę tego całego mycia. Nowoczesna bzdura, i tyle"... no dziś jechalam z jedn apania stomatolog - ona na bal a ja do EMPiKU, niestety nie chcialaby mnie chyba zabrac ze sobą na bal stomatologów....;(

Na początek pytanie mam, dlaczego i z jakiego powodu chcesz się odkochać ? Czy własnym zapachem chcesz wygonić od siebie faceta ? Co on Tobie zrobił złego, za co jego chcesz ukarać ? Jeżeli zamierzasz z kotem mieszkać i nie będziesz się porządnie myć to kot padnie , czy chcesz tego ?

Gość słodka bzdurka
Dea -5rodzajów, a co....jak już byłam to sobie nie żałowałam...... Na pewno uzylam tej no...kurcze, zapomniałam Cacharela taka z perłą....

Gość słodka bzdurka
Na początek pytanie mam, dlaczego i z jakiego powodu chcesz się odkochać ?---------> bo on mnie nie kocha Czy własnym zapachem chcesz wygonić od siebie faceta ?----> nie ma kogo wyganiać, a z tego co wiem, to raczej by żaden nie uciekł.To czasami są świntuchy:P Co on Tobie zrobił złego, za co jego chcesz ukarać ?-----------> nie umiem mu wybaczyć, że mnie nie kocha...[ups wróóóć - gdzie pisałam o ukaraniu?] Jeżeli zamierzasz z kotem mieszkać i nie będziesz się porządnie myć to kot padnie , czy chcesz tego ?--------------------> nie mam nawet kota, :(choć planuję się w niego zaopatrzyć wnajbliższej przyszłości 🌻

Gość słodka bzdurka
W sumie to skoro mnie nie kocha to nawet jakby mnie na rekach nosił to i tak chcę się odkochać ......chociaż czy ja wiem, czy ja chcę? :( To taka choroba psychiczna jest to zadurzenie, więc taki człowiek to jakby zwariował - on nie wie, ze musi się leczyć.:o

Gość słodka bzdurka
Meliskę mam ;)

Gość słodka bzdurka
Dea co sobie miałam żalować...od razu mi się humor poprawił, oni coś tam muszą dodawać do tej receptury,że tak dobrze działa :D🖐️

Gość mecenas karol
a bujany fotelik? :P

Gość słodka bzdurka
a mecenas to mi dziś podpadł jak byłam pod innym nickiem to niech się nie wypowiada, zrrrozumiano? 😠

Gość słodka bzdurka
Dea wiesz ja to bym sie musiala najpierw nauczyc z ,kotem obchodzic, bo z psem to umiem a z kociną jeszcze nie mialam do czynienia......

Gość słodka bzdurka
Prosze o nie odbieganie od tematu naszego spotkania: Jak się odkochać..? A dlaczego tak? A moze (się) nie (odkochiwać)?

Gość słodka bzdurka
Dea i obsiśla mi pół klatki, tak? Dea, ja rozumowo próbuję sobie poradzić .....ale jakaś nielogiczna jezdem. Uczucia chyba nei mają wiele wdpólnego z logiką :(

Gość słodka bzdurka
Własnie zajrzałam na topik, o perfumach i kosmatykcha....ło matko jedyno i córko - toć te małolaty to muszą mieć finanse na takie perfumy ...:o sorry, nie to co ja w EMPIKU...ech.....

Gość słodka bzdurka
Dea to rok to juz dawno minął a ja nadal wk..ona na tego gnoja jestem😠😡

Gość słodka bzdurka
Jednak masz rację - rano wstanę i pójdę po piwo, bo teraz juz na szczęście zmęczenie mi nie pozwala a z moim szczęściem, to bym w leb tfu tfu jeszcze dostała. :o Co do mycia, to mam pomysł - umyję tylko strategiczne miejsca, kwiatuszka i te sprawy a reszta niech pachnie bo i tak się tylko po reszcie perfumowałam....;)

Gość słodka bzdurka
Pewnie zarosnę brudem i wodorostami .....:o a potem jak mi się trafi niedpodziewana randa rozbierana to będzie obciach.....:o

Gość elle29
najszybciej sie odkochałam jak zobaczyłam naqjdrozszego w obieciach innej,naprawde działa

Gość słodka bzdurka
elle to ja się tez juz chyba odkochałam......Tylko mam pytanie jezcze jedno----> Co jest objawem odkochania w sumie? Kto z Was wie?

Gość sądzę ze jest
Jest się chyba odkochanym jak się kurafona nie chce znać i widzieć...

Gość elle29
iesz co słodka bzdurko objawem jest chyba spokojnie przejsc obok obiektu westchnien,chociaz nie mam pewnosci bo ja bym pewnie spokojnie nie przeszła -choc mineło juz 7 lat!!! a co do klina to moze moge ci pomoc jesli mieszkasz w kraku to razem pojdziemy poszukac-)

Gość słodka bzdurka
elle dzięki , ale ja nie z Kraka🖐️ 🌻:) No przejść to ja bym kolo niego nie przechodziła, tylko raczej omijała szerokim łukiem-taką niechęć czuję.