Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana monia

kryzys

Polecane posty

Gość zalamana monia

hej dziewczynki az wstyd pisac ale nie mam sie kogo zapytac, chodzi mianowicie o to czy moze w waszym zwiazku byl taki kryzys po 2 latach ze wasz chlopa nie mial ochoty sie juz za czesto kochac?:( ja sie czje zalamana i przychodza mi rozne rzeczy na mysl- ze juz go nie pociagam-ze juz mnienie kocha..prosze odpowiedzcie mi;(

mam trzy przyjaciółki....wszytskie maja chłopaków po 2,3 i 4 lata....powiem Ci że zadna juz się prawie nie kocha z nimi. i im się odechciało i moim kolezankom... jedna stara się przetrwac ten kryzys, druga zdradziła...a trzeciej to wsyztsko jedno. to na pewno nie jest tak że go nie pociągasz....po prostu po takim czaise te rzeczy juz tak nie ekscytują jak kiedyś....niestety:(

Gość zalamana monia
nie no ja go nie zdraadze..i mam andzieje ze on mnie tez nie zdradzi..wiem ze z czaasme to pozadanie przemija(az takie mocne jak na poczatku) ale czy to minie:(? jak znia rozmwialam to powiedzial ze mam racej ze ma czasem mniejsza ochote na seks ze mna..bo jestem ciagle ta sama partnerka..ale chce aby to minelo i chce go pocogac jak kiedys..bo przez to czuje sie zle...czuje sie brzydka i nie chciana;(

myslę że to nie minie tak samo z siebie....musisz zacząć go zaskakiwać. wiem ze niektórym kobietom się wydaje że zaskakuja partnerów ale mi chodzi o coś bardziej wyrafinowanego niż \"lodzik\" bo jak dla mnie to żadne urozmaicenie;). zaskocz go czymś tak by spadł z łóżka to zobaczysz ze od razu sobie przypomi dawne czasy:)

Gość załamana monisia
a maszjakies propozycje bo mi brakuje pomyslow..:(

zalezy co on lubi:) b mozna ci doradzic kostiumik ze skory, pieegniarki albo anielska koszukle nocna. do tego kajdanki jakies gagety albo caly pokojw swiecach. mozesz zrobic fajna fryzurke i zrobic mu striptiz

Gość sexiczek
noo ja tez polecam,troche odwagi i wszystko bedzie jak dawniej,na poczatku spróbuj kajdanek i nic wiecej zakłuj go powoli robbieraj siebie i jego ale poooowoli i całuj go tak,zeby szalał

Gość jjkhl
Jestem mężatką od 2,5 roku. Współżyję z tą sama osobą od 10, 5 roku. Pierwszy raz , gdy miałam 21 lat. Od tego czasu nic się nie zmieniło. Kochamy się często - kilka razy w tygodniu, nawet czasami 2 razy dziennie. Uwielbiam mojego męża i przede wszystkim patrzę na niego nie jak na męża, ale jak na kochanka. Nie stosujemy żadnych kajdanek, wibratorów ani tym podobnych rzeczy. Za to często się całujemy - na pożegnanie, na powitanie, i tak w ogóle dajemy sobie buziaki. Flirtujemy, od czasu do czasu pijemy sobie winko, i mówimy sobie często "kocham cię". Również ze sobą dużo rozmawiamy, mamy podobne zainteresowania, poglądy na świat i życie. Ja cały czas czuję do niego pociąg fizyczny. Mówię mu, że ma cudowny tyłeczek i takie tam ...

Gość zalamana monika
ale mas zszczescie kobietko; ) ja tez go bardzo kocham dlugo sie przyjaznilismy wczesniej...chcialabym mu zorbic striptiz ale sie tego straszliwie stydze to jest najgorsze ze zobaczy jakie mam to i tamto..;( wiecie o co choddzi?? ale musezs ie jakos przelamac..by go zqaskoczyc;D:) akajdanki mam mam;P ale on nie lubie pejczow skory hehe ;] ale fajnie dziekuje wam dzieczynki;* jak macie jeszze jakies propozycje z zycia do pokazania innym to piszcie tutaj bede wdzieczna.:) :8

Gość new_one
jjkhl - to takie cudowne co napisałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aż mi wraca wiarę w miłość! Pozdrawiam gorąco!