Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana nie mamusia

Zestem zdegustowana zobaczcie sami!!!

Polecane posty

Gość zdegustowana nie mamusia

dzisiejszy tekst który usłyszałam zniszczyl moje ostatnie pokłady nadzieji w polską młodzież Dziewczyna zapyta przez dziennikarza z telewizji: -Wiesz kto to jest patriota? -Nie nie wiem bo bardziej wole polskich Dj-ów przychodzi mi tylko na myśl zdanie Jana Pawła II 'wy jesteście przyszłością tego świata'

Hmmm, to jest raczej śmeiszne a nie degustujące. Po prostu spytali się kogoś głupiego i tyle :P

Po jednej osobie ocenić cała populacje ? Tak to typowe dla Polski. :o

Gość garrreta
Amerykanow tez uwazaja za glupkow .Glupcy to podstawa piramidy ,ale dobrze ze jest jeszcze szczyt piramidy. Wszedzie tak jest i u nas rowniez .Pare procent ludzi zmienia swiat.

Gość Nawijka...
Przypomina mi sie taki filmik, ktory tu kiedys krazyl - Wywiad z pewna glupia blondynką.Zapytana o zainteresowania odpowiada dyskoteki, chlopaki i te sprawy :) To dopiero byla porazka :D

Biedna smarkata :) Zapewne nie wiedziała, że właśnie w niej pokładasz nadzieję na przyszłe losy Polski :) A patriotyzm to ostra broń - w nieodpowiednich rękach może spowodować sporo nieszczęść. Osobiście optuję za tym, żeby wśród ludzi nierozgarniętych było jak najmniej patriotów :O

Gość ta odpowiedź
na swój sposób była błyskotliwa :-)