Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co sadzic o tym

problem z chlopakiem

Polecane posty

moj chlopak nie przepuszcza mnie w drzwiach zwykle idzie pierwszy a ja za nim glupio sie czuje bo obce osoby mnie przepuszczaja a wlasny chlopak tego nie robi naprawde nei wiem co z tym zrobic i nie zartujcie bo pytam powaznie co radzicie?

ale kurde on ma 25 lat a zachouje sie w tym momencie jak cham

ostatnio nie przepuscil mnie i jeszcze jakiejs obcej dziewczyny ktora akurat tez wchodzila wepchnal sie przed nas a ona potem spojrzala na mnei jak na idiotke:O

no i co ja mam zrobic w tej sytuacji???

Gość morelo
Pogadać z nim o elementarnych zasadach savoir vivre'u. Innego pomysłu nie mam.

i co mam mu powiedziec?? jakos sobie tego nie wyobrazam

w normie

Gość no to jak sie boisz pogadac
to nie narzekaj. ja bym od razu wygarnela

nie chodzi o to ze sie boje tylko mam wrazenie ze jak ja mu o tym powiem to glupio to zabrzmi i wogle

on ma 25 lat i chyba powinei wiedziec sam takie rzeczy i podejrzewam ze wie tylko czemu ich nie stosuje w praktyce oto jest pytanie?/

na poczatku (wtedy gdy jeszcze nei bylam jego dziewwczyna) zachowywal sie jak nalezy a teraz co???

Gość ale w czym problem
nie rozumiem dlaczego nie chcesz z nim o tym pogadac?!?nie wiesz jakich slow uzyc?!?powiedz ze Cie to rani,drazni itp

Gość morelo
Boisz się, żę jak z nim o tym pogadasz, to głupio zabrzmi,a i on pewnie poczuje sie głupio. Ale jak on tak postępuje, to głupio to wygląda i też jest dla Ciebie niemiłe i to jest w porządku?! Bo przecież na pewno chciałabys czuć, że Cię szanuje, troszczy się i otacza opieką, chcesz czuć się najważniejsza dla swojego faceta. Powiedz mu to i nawiąż do takich codziennych drobiazgów, któte sprawią, że właśnie tak będziesz się czuła. A przecież wtedy i Ty się mu odwdzięczysz w jakiś sposób. ;)

Gość ale w czym problem
glupio zabrzmi?!? skad w ogole ten pomysl?!?

Nastepnym razem jak tak postapi powiedz np \" może byś mnie pierwszą przepuścił? \" powinien zrozumieć. Jak sytuacja nadal bedzie sie powtarzać poprostu z nim pogadaj. Powiedz jasno i konkretnie ze chcesz byc przepuszczana w drzwiach. Nie krzycz na niego bo to nic nie da. Spokojnie wytlumacz :)

mialam podobnie i poprostu z zartem zwrocilam mu uwage-cos w stylu kobiety przodem-a potem to ja sie wcisnelam przed nim w drzwiach. inteligentny ten moj chlopak bo juz sie nauczyl a teraz czesto przepuszczajac mnie w drzwiach posyla mi znaczacy usmieszek. nawet przez mysl mi nie przeszlo ze nie wypada mi zwrocic mu uwagi na ten temat:/ czemu to ty masz sie wstydzic, przeciez to jemu ewentualnie powinno zrobic sie toche niezrecznie. dlatego proponuje ta cala sytuacje potraktowac z zartem- tak zeby niepoczul sie urazony a jednoczesnie zeby dotarlo do niego to co chcesz powiedziec:)

Twoja sprawa czy chcesz zmarnować swoje życie

Ja miałam ten sam problem, więc gdy mój narzeczony podczas przechodzenia przez drzwi kolejny raz mnie nie przepuścił, podtrzymalam mu drzwi i powiedzialam prosze kobieto!!! Od tej pory stara sie mnie zawsze przepuszczac!

Gość głowa mala
Hmmm, moze mu o tym powiedziec?:) i czym tu jst wybuchac w twarz?! ludzie matko swieta - POWIEDZIEC mu o tym, a nie dusic w sobie i robic z tego problem, jesli to urasta do rangi niemozliwego do wyjasnienia problemu to co bedzie potem?!