Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*aAa*

infacol na kolki jelitowe Kto podawal dziecku??

Polecane posty

U nas nie pomógł infacol,lefax,sab simplex ani bobotic-te wszystkie kropelki mają w zasadzie ten sam skład,różnią się jedynie ilością simeticonu.Pomógł debridat i zmiana mleka z bebiko na bebilon comfort.Mała piła je do końca 4mies,potem wróciliśmy do bebiko.Aaa i suszarkę polecam gorąco,nawet nie trzeba ogrzewać brzuszka,wystarczy sam odgłos:)

Gość Izara
U nas kolki od 12 do 3 nad ranem ,masakra,ale od wczoraj infacol i działa :D:D:D:D

Gość mmmm zzz
moją emilke kolki nękają w zasadzie od 3 tyg życia masakra:( próbowaliśmy prawie wszystkiego; debridat, espumisan, delicol, sab simpleks po którym wyła z bólu jeszcze gorzej:( niedawno skończyła 3 miesiące i jest ździebko lepiej ale bół brzuszka pozostał. mała nadal pręży się ok. pół godz po posiłku:( zamierzam zaopatrzyć się w infacol..bo jeszcze go nie próbowałam. mam nadzieje że pomoże.........

Gość Martyna Bandyk
Ja miałam podobnie, próbowałam wszystkich możliwych sposobów i ZERO skuteczności! Jedynym środkiem, który przyniósł niemal natychmiastową poprawę był Infacol.

Gość gość
Jest XXI wiek, Czy wy dziewczyny nie znacie takiego urządzenia jak "kuchenka mikrofalowa" do ktorej wkladamy pieluchę tetrową na 15 sekund i gotowe !!! a pózniej przykladamy malcowi do brzuszka, zaoszczędzi to wam czasu i wysilku. Matka 2 dzieci. Pozdarwiam

Gość grdi
Przerabiałam kolki. Nie podawaj dziecku żadnych Infacoli ani innych. Na kolki najlepszą metodą jest podanie kilku kropli SUROWEGO SOKU WYCIŚNIĘTEGO Z JABŁKA - niezależnie od wieku. Nic nie zaszkodzi. Męczyłam się z kolkami 6 tygodni, aż wreszcie sąsiadka taki sposób mi podpowiedziała - jak ręką odjął. Córa miała wtedy niecałe 3 miesiące.

Gość gość
U nas podzialal godzine po podaniu a potem synek dostawal 3 razy dziennie przez dwa miesiace.Po tym czasie zaczelam odstawiac stopniowo i problemow zadnych nie bylo. kolki ustapily ale infacol uratowal nam zycie a poza tym jest w wygodnej postaci do podawania niz srodki w kroplach.

Gość mamarobaka
nasz synek potwornie się męczył od drugie tygodnia życia, niestety problemy brzuszkowe przeszły dopiero z czasem, trochę pomagał Infacol (bączuś po nich pierdział z łatwością), jednak bardzo ratowały nas białe szumy - robak natychmiast się przy nich uspokajał i usypiał, uratowało nas to od niejednej nieprzespanej nocy, polecam np suszarkę online.: https://www.youtube.com/watch?v=DZ4YjdPSx7g

Gość marta459
Nam polecono esputicon i najlepiej się sprawdził. Teraz przy rozszerzaniu diety też dostaje, bo problemy z brzuszkiem też sie pojawiły.

Gość gość
U nas tylko infacol działał