Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetlove

Jak wyjsc z dola?

Polecane posty

Gość sweetlove

Napiszcie prosze jakie macie sposoby na wyjscie z dola,smutku,przygnebienia...

Gość drabina jest potrzebna
:)

Gość hfdylkh
A jakiego masz dola? bo ogolnej recepty nie ma

Gość sweetlove
ogolnie to od dluzszego czasu kilkakrotnie na dzien nachodza mnie mysli o bezsensownosci zycia i ogarnia mnie strach przed smiecia mam tak od dluzszego czasu sa to natretne mysli...mam dobra prace,meza,dzieci wydawaloby sie ze wszystko jest ok

Gość olek23
pewnie nie wszystko jest ok....! Proponuję znajdź sobie przyjaciela NIE kochanka! I wszystko bedzie dobrze... Tylko gdzie takiego przyjaciela znaleść...to wymaga poszukiwań

Gość hfdylkh
Od dluzszego czasu> tzn? A rozmawialas o tym z mezem? mama? czy z kims?

Gość sweetlove
mam to od okolo roku faktycznie przez ten czas duzo pracowalam (i nadal sporo pracuje) w zwiazku z tym nie mialam czasu na przyjaciol i w sumie nie mam przyjaciol przez ten rok byl o tylko dom,praca.dziecko i tak wkolo zadnego wyjcia zadnej zabawy zadnego spotkania ze znajomymi nic a te mysli nachodza mnie kilkarazy na dzien w najmniej spodziewanym momencie i sa natretne nie chca odejsc

Gość sweetlove
mieszkamy za granica nie mam tutaj zadnych znajomych ani przyjaciol z nikim sie nie spozykamy tylko praca i dom

Gość hfdylkh
urozmaicone Zycie towarzyskie jest wazne ale nie najwazniejsze bez niego tez mozna byc szczesliwym.. wiec problem moze lezec gdzie indziej owszem moze byc to poprostu (twoj dół) spowodowany ta rutyna i chyba sama to widzisz bo nie pytajac Cie o to sama to napisalas. A duzo czasu masz na dom i dzieci tzn nie na przygotowanie jedzenia zadbanie o czyste ubrania tylko czasu dla nich np na rozmowe wspolne gapienie sie przez okno idt ?

Hehe ja przeszłam dużo jesli chodzi o to w dodatku sama :P :) Jak co to GG bo tu za dużo by było pisania :P :) (GG w profilu)