Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BMWCABRIO

NIE-bariery W żYCIU EROTYCZNYM - forum dla odważnych

Polecane posty

Drogie Kobietki! Bardzo mnie ciekawi czy twierdzicie, że w sexie powinny obowiązywać jakieś granice?? Nie mam tu na myśli działalności prostytutek.. ale szczęsliwych, zakochanych par. Ja uważam, że NIE. Bowiem wg mnie, życiem erotycznym rządzi pożądanie i jeśli kochankowie mają wspólne fantazje.. to powinni je realizować. LICZę NA SZCZERE WYPOWIEDZI;] POZDRAWIAM!

Gość a ja myślę tak
a ja uważam, że jeżeli dwoje ludzi się kocha i mają ochotę na eksperymenty to dlaczego nie. myślę, że do wszystkiego trzeba dojrzeć, nic na siłę. każdy ma swój czas na różne rzeczy! ja tam lubię próbować, sprawdzać, testować . myślę że to jest jeden z powodów dla któwrch po 5 latach związku wciąż jesteśmy sobą zainteresowani, zafascynowani. potrafimy cieszyć się sobą i mam nadzieję że tak pozostanie. co do granic nie chcę żadnych wytyczać bo nie wiem co będzie za kilka lat(kiedyś mówiłam anal bleee a taraz proszę - całkiem całkiem) więc nie wyznaczamy granic, robimy to co chcemy i jest suuuper

no tak trzeba przyznać, że jest to doskonały sposób na nie dopuszczenie do monomonii ;]

W moim zwiazku po 10 latach szalenstw przyszedl okres stagnacji .Malo tego zaczynam sie krępowac mojego partnera i wstydzić pewnych eksperymentów.Za duzo bylo \" nowości\", ktore z perpektywy czasu wydają mi się wręcz wstretne,Dlatego wszystko trzeba robić z umiarem w myśl popularnego przyslowia \" co za dużo to niezdrowo\"...... !!!

W łóżku może się dziać dosłownie WSZYSTKO na co para (podkreślam - oboje!) ma ochotę. jeśli jedna ze stron ma choć trochę wątpliwości, niepewności, to trudno - nic na siłę i z przymusem. Sex ma być przyjemnością. I jeśli dobiorą się dwie ciekawe świata i nowości osoby, które chętnie będą eksperymentować i nie będą mieć zahamowań, to nie widzę żadnego problemu aby w swojej WŁASNEJ sypialni robili co im się żywnie podoba. Oczywście dopóki ich to kręci i podnieca, dopóki nie krzywdzi to w jakiś sposób ich samych i osób trzecich. Osobiście jestem jednak chyba dość konserwatywna... żadnego analu, sado, maso, trójkątów, szeroko rozumianych \'wolnych związków\' i nic z tych rzeczy :].

Gość LUDZIE.
do daria 99. .........myślę,że "ten wstyd' przed partnerem to nie efekt eksperymentów, to nie efekt "przejedzenia". Uważam, że coś sie między Wami popsuło.

DO DARIA99: Cieszę się, że doświadczona kobieta z chwalebnym stażem podzieliła się swoim ciekawym punktem widzenia i szczerze powiem trochę mnie to przeraziło :O Mam nadzieję, że przyszłość nie tak nie odmieni.. zobaczymy

Gość szukam i szukam i niccc
ja raz zdecydowałam sie na seks bez granic nazywał mnie kurwą, dziwką, suką

mimo ze lubie sie seksic to jednak swoje zachamowania mam ..nigdy nie zgodze sie na skat...ani bicie po twarzy. ani np..kontrolowane zyganie przez zapychanie gardla...to co odpychajace nie wchodzi w gre...

jestem od pieciu lat w zwiazku z facetem, ktorego kocham ponad wszystko i nie moge sobie wyobrazic seksu innego niz \'seks bez zadnych zahamowan\'... Robimy w lozku wszystko, na co tylko mamy ochote. Jestesmy szczesliwi, takie wyzwolenie nas cieszy :D Mysle, ze to jeden z dowodow milosci- pozwalac sobie z druga osoba na wszystko. ufamy sobie, znamy nasze pragnienia. Bzykanko wyczynowe :classic_cool: nie pozwala zakrasc sie do naszego zwiazku nudzie :D