Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliannaa

DO PSYCHOLOGOW Potrzebuje publikacje dot. relacji rodzic-dorosle dziecko.

Polecane posty

Gość juliannaa

Gość juliannaa
proszę o pomoc

Gość aninaka
a dokładniej??

Gość juliannaa
musze napisac prace dotyczaca konfliktow rodzic-dorosle dziecko , spowodowanych wyborem dziecka, a nietolerancja rodzica

Gość hghdh
poszukaj sobie w bibliografii

Gość juliannaa
szukalam, tylko juz teraz nie mam pojecia pod jakim haslem szukac

Gość hghdh
Konflikty rodzice-dzieci dramat czy szansa? / Andrzej Olubiński .-Tor. , 1992 .-Rec. Iwona Kuźlan-Przybył //Rocz. Socjol. Rodz .-T. 7 .-(1995) s. 281-284 ja na razie to znalazłam w bazach bn a gdzie szukałaś?

Gość hghdh
Wychowanie moralne na płaszczyźnie konfliktu rodzice - dzieci / Krzysztof Drabik //Wychow. na co Dzień .-1999 nr 6 s. 8-10 Niektóre psychologiczne uwarunkowania konfliktu międzypokoleniowego w rodzinie / Teresa Rostowska //Rocz. Pedag. Rodz .-T. 1 .-(1998) s. 107-117 LinkPokój domowy / Mariusz Cieślik ; współpr. Kaja Szafrańska//Wprost . - 2004, nr 37, s. poszukam i jak cs znajde to podeśle, nie mam nic wspolnego z psychologią więc to co znajde może nie być do końca to co ci jest potrzebne

Gość juliannaa
narazie szukam caly czas w internecie

Gość juliannaa
z gory dziekuje

Gość hghdh
Ta wojna ma sens / Dariusz Rosiak //Res Pub. Nowa .-2004 nr 1 s. 40-44 Rodzina jako sposób bycia dwóch pokoleń w świecie życia codziennego / Witold Wrzesień .-Streszcz. w jęz. ang. //Rocz. Socjol. Rodz .-T. 13 .-(2001) s. 71-80

Gość hghdh
Rodzice wobec buntu swoich dzieci / José María Hernández Seoane ; tł. Ewa Nawrocka. WYD: Kraków : "eSPe", 2001. OBJ: 147 s. ; 19 cm. Wrzesień, Witold (1965- ) TYTUŁ/ODP: Jednostka, rodzina, pokolenie : studium relacji międzypokoleniowych w rodzinie / Witold Wrzesień. WYD: Poznań : Wydaw. Naukowe UAM, 2003. OBJ: 300 s. ; 24 cm. Rostowska, Teresa TYTUŁ/ODP: Konflikt międzypokoleniowy w rodzinie : analiza psychologiczna / Teresa Rostowska. WYD: Łódź : Wydaw. Uniwersytetu Łódzkiego, 2001. OBJ: 121 s. ; 24 cm. Olubiński, Andrzej (1950- ) TYTUŁ/ODP: Konflikty rodzice-dzieci - dramat czy szansa? / WYD: Toruń : Wydaw. Adam Marszałek, cop. 2002. OBJ: 133 s. : il. ; 24 cm.

Gość hghdh
nie wiem szukałaś w bibliografii narodowej http://mak.bn.org.pl/w10.htm no i nie wiem czy wiesz jak się tam poruszać :) wybierasz sobie odpowiednią baze, książki polskie są to wszystkie wydawnictwa które ukazały się w polsce od roku 1976, bibliografie artykułów z czasopism polskich tam też szukaj i jeszcze z tygodników i gazet http://www.dbp.wroc.pl/podbazy/dbp03.htm ten link jest do fachowej bazy z pedagokiki i psychologii hasło po którym ja szukałam to konflikt rodzinny, konflikt pokoleń, niekiedy z dopowiedzeniem psychologia

Gość hghdh
Percepcja rodziców przez dorosłe dzieci. Spostrzeganie wartości i oddziaływania rodziców a właściwości ich dzieci / Krystyna Skarżyńska//http://83.17.188.166/ możesz też poszukać po hasłem rodzice, postawy rodzicielskie

Gość juliannaa
ogromne dzieki i postaram sie cos znalezc

Gość juliannaa
ma ktos jeszcze jakies materialy?