Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość au au pair

Au pair dla facetow ?

Polecane posty

Gość au au pair

Witam! Pewnie wszystkie panie mnie tu wyśmieją ale co tam :P Czy znacie jakieś programy Au Pair dla Panów :) Obecnie kończę szkołę średnią. Chcę zrobić rok przerwy w nauce ... Lubie dzieci (mam 3 młodszego rodzenstwa, więc w opiece nad dziećmi mam wielkie doświadczenie:P) ... Chciałbym wyjechać na taki wyjazd, podszkolić swój angielski :) (bo chodzi mi o kraj angielskojezyczny)

moj kolega byl au pair w wakacje tuz przed matura. nie wiem jak sie zalapal ale pojechal do Belgii pilnowac 10letniego chlopca. wieczory mial wolne wiec dorabial na miescie grajac na gitarze. pod koniec wakacji za samo granie na gitarze kupil sobie porzadna gitare elektryczna. wracajac do au pair musisz skontaktowac sie z agencjami wysylajacymi ludzi na kontrakty za granice. musisz sie liczyc z tym ze nie bedziesz mial takiego wziecia jak dziewczyny bo nawet na zachodzie opiekunka do dziecka to nadal zajecie typowo kobiece powodzenia 🖐️

Gość ale palant z ciebie ...
Moim zdaniem au pair to nie zajecie dla faceta ...ale jak juz chlopak chce opiekowc sie dziecmi to ma do tego prawo ... ale zeby od razu wyzywac kogos od pediofili ???W takim razie ja tez nim jestem ... w dziecinstwie opiekowalem sie mlodszym bratem gdy rodzice gdzies wyjezdzali ... ba myslac twoim tokiem myslenia ... kazdy ojciec jest pedofilem ... chore ...

Gdybym ja miała syna w wieku np 8-10 lat, wolała bym aby w czasie mojej i męża nieobecności zajmował się nim chłopak niz dziewczyna. Przeciez takie dziecko potrzebuje pograć w piłkę, piojeździć na rowerze, zagrać w gry komputerowe i jak na mój gust mężczyzna lepiej sie do tego nadaje niż kobieta. Nie powierzyła bym natomiast dziecka młodszego mężczyźnie.

Gość majua
mój kolega opiekował się dwójką dzieci w Holandii. Zrezygnował po 2 miesiącach , bo matka dzieci zaczęła go molestować. Fakt przystojny to on jest.

Gość hehehe dobre

Gość iPod-ówka
sa rodzinki zainteresowane aupair boy :) zwlaszcza gdy maja synka :) moja rodzinka u ktorej opiekowalam sie 9-letnim chlopcem i 7-letnia dziewczynka chcieli po mnie chlopaka dla odmiany, ale niestety jest malo chetnych meskich aupair zobacz moze na www.aupairworld.net tam jest sporo ofert w wielu krajach Powodzenia!!