Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crs

wolne dziewczyny - dziewice

Polecane posty

Gość crs

zastanawia mnie, czy sporo jest jeszcze dziewczyn w wieku 20 - 26 lat, obecnie wolnych, a ktore sa dziewicami ??? co wiecie lub sadzicie na ten temat ???

Gość kilka znam

Gość ile jeszcze tych
kretyńskich topiców powstanie??? nie ma takich, a jak są to również od faceta wymagają "dziewictwa" :o

jest wiele, tylko że one nie są takie krzykliwe. Dziewczyn manifestujących swoije nie-dziewictwo jest tak pełno, że rzeczywiście co niektórzy chłopcy mogą sobie zadać pytanie- czy są jakieś dziewiece? SA i jest ich sporo. Sama znam wiele :)

Gość chyba na wsiach mieszkają
?

Gość kilka znam
nieeee dlaczego od razu na wsiach:|te ktore ja znam sa z duzego miasta:|myslisz ze na wsi nie uprawia sie sexu???hahahahaha

Gość Ja na przykład
Zawsze w moich oczach obraz wsi był taki, że tam mieszkają dziewczyny grzecznie chodzące do Kościółka w niedzielę i dbające o swoją reputację. Poznałam tam kilka koleżanek i okazało się, że na wsiach panują "frywolne zabawy" i podrywanie w stylu łapania kobiety za biust i w kroku. One się autentycznie z tego cieszą. Masakra. Facet dostał plaskacza i był zaskoczony. hahaha... Ja akurat z seksem poczekam do ślubu. Mam nadzieję, że nie długo :)

wieś, miasto- to nie ma znaczenienia :) wszedzie sie znajda i porzadni i hańbiący swe ciała ludzie. Kazdy żyja tek jak chce.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem. Ale ciekawi czy Ty też??

Gość bylam
ale juz nie jestem ale moja kuzynka ma teraz 25 lat jest z duzego miasta i nadal jest dziewica wiec chyba jakies jeszcze istnieja

Byłam dziewicą do 28 roku życia. Miejsce zamieszkania: miasto powyżej 500tys. :-D I ... to chyba była zbyt wcześnie rozpoczęta przygoda...

Gość Wcześnie rozpoczęta
bo 28 to dużo?

ORACLE---> to nie jest nazwa firmy???