Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AJaTez

MŁODSZY PARTNER - która ma takiego?

Polecane posty

Są tu kobietki mające młodszych od siebie partnerów? Jeśli tak to o ile, w jakim jesteście wieku i jak wam się układa?

Gość ja chyba przerzucę
sie na młodszych do tej pory miałam zawsze starszych partnerów i tez uznałam że to palanty

Gość Ja mammmmm
dwa lata młodszego, jestesmy razem 5lat i teraz zaczynaja coraz bardziej wychodzic rożnice, chodz róznica wieku nie jest az tak duza

Gość ja tez mam mlodszego faceta

Związek z młodszym partnerem nie ma szans na dłuższą metę. Chłop zawsze wzrokowiec i będzie się oglądał za młodszymi i krótszymi spódnicami. A ty będziesz się zamartwiać i jeszcze szybciej starzeć. W końcu rzuci cię, wprowadzając w lata i trudno będzie znaleźć kogoś, nawet starszego, na zamianę

Gość no tak ale...
starszym tez odbija i jak coś to newielka pociecha że była starsza ode mnie :-)

Z kuriera.....---zostawiam to bez komentarza!!!!!! A autorce proponuję poszukać topiku o bardzo podobnym temacie.Dużo pań się tam wypowiadało i były to pozytywne opinie o takich związkach,małżeństwach z dużym stażem .

Gość downka
jesli sie naprawde kocha to moze byc i 20 lat mlodszy a i tak nie bedziesz swiata poza ni widziala...a roznice miedzy partnerami to bez wzgledy na wiek sa widoczne i to zalezy tylko od was czy bedziecie umieli przejsc ponad nie do porzadku dziennego.tak sobie mysle:)

BYłY mąż starszy o 7 lat mnie zdradzał choć twierdził,że kocha i miałam uraz do starszych więc potem byli młodsi ale już bez ślubu.Większość po 3-ch latach zdradzała bo szybko się nudzą z jedną partnerką choć rozstanie było dla nich bolesne gdyż jako starsza wniosłam jednak pewne wartości do związku.Nie ma reguł .NAJDłUżSZY ZWIąZEK W JAKIM OBECNIE JESTEM TO 10 LAT A PARTNER MłODSZY O 14 LAT.BYWA RóżNIE i cała gama uczuć i odczuć.Chętnie pomówię z kobietą która ma podobną różnicę zeswoim partnerem.

Gość slonko962
Witajcie Pzrygotowuje program z związkach, kiedy jest duża różnica wieku, o jasnych i ciemnych stronach. chciałabym porozmawiac w wieloma dziewczyanmi piszcie plisss slonko962@gazeta.pl

Gość wectra wectra
zwiazek z mlodszym to porazka

Gość też mi się nudzi
al;e wy chrzanicie ja mam żonę 2 lata starszą i jesteśmy razem 6 lat. Mam kilku znajomych ze starszymi partnerkami i jeszcze nie wiedziałem zebi było im źle, wrecz przeciwnie Poza tym powyżej 25 roku zycia róznica dwóch czy trzech lat całkowicie się zaciera

Gość dorotka333
Witam.Ja mam starszego faceta o równe 20lat,jestesmy ze soa juz 6 lat i jest naprawde super.Najwazniejsze dla mnie jest to ze czuje sie przy nim strasnie bezpieczna,pod kazdym wzgledem:-)pozdrawiam

Gość Doti2l2
Simanko,ja mam faceta o cztery lata młodszego i jest super,jesteśmy już trzy lata.Zawsze byłam z facetem w swoim wieku,albo starszym,ale nic z tego niewychodziło