Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloooooooooooooooooooooo

DO ZNAWCOW GADU GADU

Polecane posty

mam inwigilator, czy jesli pisze "brak polaczenia p2p" to znaczy ze ma mnie w kontaktach czy nie?

Gość więcej śmiałości
inwigilator przekłamuje rzeczywistą sytuację :) to badziewie.. nie lepiej zapytać :D? :P

nie moge zapytac bo to moj byly:O

Gość abbbaa
jezeli masz ta osobe na liscie kontaktow to nacisnij maly kwadracik po prawej stronie obok tej osoby i pojawi ci sie okienko na gorze po lewej stronie. jezeli bedzie pisalo:" IP : (brak) " to znaczy ze nie ma cie na liscie , a jezeli beda obok IP jakies numerki to znaczy ze cie ma

Gość abbbaa
ale jezeli jet na dostepnym!!

jak w inwigilatorze jest BRAK POLACZENIA P2P to tego nie sprawdzisz....

olivia chyba masz racje....:(:(

znaczy, ze nie masz relacji bezpośredniej i nie jesteś w stanie znać IP danej osoby, jak również, nie możesz tą drogą wysłać żadnego pliku do tej osoby :D

ale na pocieszenie powiem, ze to nie znaczy, ze ON Cie nie ma w kontakach....moze miec , ale jesli jest BRAK P2P to nie sprawdzisz jak jest w istocie ;) 🖐️

DZIEKI ZA POMOC! a nie wiecie moze czy jesli on by mnie nie mial w kontaktach to czy by nie pisalo po prostu "nie ma cie w kontaktach"? bo jeszcze ostatnio tak pisalo....

Gość ale ale w karnawale
z tym IP to nie zawsze...własnie sprawdziałm to nie działa mam dwa konta które uruchomiłąm i mam te kontakty i to się nie sprawdza mam na liscie kontaktów dostepne i IP nie pokazuje

Nie oznacza i owszem, ale dobre inwiligatory, wyłąpują od razy, czy jest się na liście kontaków danej osoby, czy nie.

NIE MA CIE W KONTAKTACH zobaczysz wtedy, kiedy bedzie mial wlaczone P2P inaczej sie nie da,wiec nie wiadomo w tym stanie czy ma Cie czy nie :)

jak tak pisało, znaczy, że tak było... dokładny komunikat to: nie ma cię w kontaktach przykro mi

uzupelniajac wypowiedz = jesli bedzie mial wlaczone POLACZENIA P2P i ma Ciebie w kontaktach to zobaczyc jego IP, jesli Cie nie ma to bedzie pisalo NIE MA CIE W KONTAKTACH a jesli to wylaczyl, to niestety nic sie nie dowiesz ;)

ehhh sama juz nie wiem zawsze mial p2p wlaczone

olivia, mówisz o power gg, ale są inwiligatory, które nawet wyłapią to, jeśli wcześniej znała Ip i trasę śledzenia, bo sprawdza to jakby nie bezpośrednio przez gg jeśli chodzi o power gg, to jest dokładnie jak mówisz, jeśli nie ma relacji p2p, to kicha, nic się nie dowie więcej....

Titanic a o jakim Ty inwigilatorze mowisz?

Komunikat: nie ma cię w kontaktach, widoczny jest tylko przy wlączonym p2p, z jego strony oczywiście

w istocie mowie o power gg...... do autorki = jesli nagle wylaczyl polaczenia bezposrednie, to widocznie ma cos do ukrycia i nie chce by ktos widzial, czy jest na liscie czy tez nie ?! :)

Nie koniecznie Olivia ma coś do ukrycia, to dobry sposób na zabepzieczenie gg, przed pomysłami innych ludzi, np: prób przerzucania dzikich plików tą drogą, bo przecież gg, jak każdy komuniktor, ma swoją \'dziurę\' przez którą można robić kombinacje. Może zwyczajnie też nie życzyć sobie śledzenia i kontaktów przez np:heloooooooooooooooooooooo :D Ludzka rzecz. :D

sa inne inwigilatory?

Owszem, ale to już bardziej hakerskie wesje dla wygody i potrzeb informatyków, a oni raczej nie podzielą się z tobą swoimi patentami. :)

titanic cos Ty taki na \"serio\"? chcialam dziewczynie nie odbierac nadziei,bo calkiem mozliwe, ze ona jest u niego na liscie a Ty jej tak z grubej rury .......:o

Przepraszam, tak wyszło...ta uporczywa chęć dziewczęcia, by dobrać się do byłego jest trochę taka psychodeliczna. Za wszelką cenę.... A być może druga strona (nie wiem, ale tak być może), ewidentnie nie życzy sobie kontaków i czasami trzeba to uszanować, bo nachalność każdego mierzi i denerwuje.

Niech napisze do niego, to się dowie. Jak nie odpisze, to sprawa wiadoma, zwyczajnie nie chce utrzymywać kontaktów i tyle.

Oliwka dzieki Titanic sluzbisto:p nie napisze do niego bo to ja zerwalam i po prostu mam przeczucia ze ma mnie w kontaktach bo opisy mial dwuznaczne to tyle dzieki za pomoca natarczywa napewno nie jestem:)

no i widzisz titanic, slusznie Ci sie oberwalo :p do autorki - trzymaj sie dzielnie, tez pozdrawiam :)

Ja ci odpowiem jak mężczyzna. Być może te dwuznaczne nie są pokierowane do ciebie. Jeśli miałbym zamiar pisać w stopce gg, kominkaty dwuznaczne do byłej, to nie wyłączyłbym p2p, po to, by nieustannie je widziała, zakładając, że nie wiem, czy ma power gg. Jeśli wiem, że ma power gg, a nie chce, by za dużo wiedziała, to wyłączam p2p. Zerwałaś z nim, ok- twoja sprawa, masz genialne samopoczucie, że to ty, a nie on zerwał, ale......to tobie zależy, by wiedzieć, co i jak. Zatem emocje do twojego byłego nadal tam w tobie buzują, a być może on się z tego leczy. Tutaj nie patrz jednostronnie przez pryzmat swojego samozadowlonia, bo czasami to, co nam się wydaje, obiera zupełnie inny kierunek i wcale nie musi byc zgodny z tym, co nam sie wydaje.