Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja----------------------------

czy polskie chlopaki sa warte grzechu????????

Polecane posty

Stwierdzilam ze Polacy sa bardzo niezadbani, brak zebow nie jest tu zjawiskiem niezwyklym...fujj Nie podobaja mi sie Polacy(tych przystoinych jest malo, raczej starsi panowie), wspolczuje tym ladnym Polka, ktore super umaolwane i ubrane przechadzaja sie z takim ubranym w koszulke z krotkim wciagnieta czywiscie w spodnie, z fryzura pozostawiajaca wiele do zyczenia, w sportowych butach.jeansach, Chlopcy zacznijcie dbac o siebie !!!!!!!!!!!!!!!! W Niemczech moze buzki rozne sa, ale sa bardzo zadbani, chodza na silownie , rzezbia swoje ciala, dbaja o wlosy, twarze ubior itd. Wyrazy wspolczucia dla ladnych dziewczyn, skazanych na bycie z malo atrakcyjnym faciem. :)ja mam przystojniaka----WLOCHA, mmmmmmm

Gość lucky strike
:D na szczęście Polki są niczego sobie:D

Gość ladniutka
nooo ja tak jestem grzechu warta, moj chlop tez:D ale on nie Polak, haha

Gość aga-26-lat
ja wole obcokrajowcow (ale z Europy)

Gość iyt
czy są warci grzechu? a czy my takie cnotliwe jesteśmy? z kimś grzeszymy chyba? ;P mój skarb jest cudowny, i na szczęście jest Polakiem

Gość zgadzam sie z autorka
na 100 polakow moze z 5 jest do rzeczy, w tym 3 zarozumialych, bleee

Gość blądyna
a pozostali zajęci ( w tym mój )

Gość powiem wam cos szczerze
w polsce to trzeba byc miss universal zeby cie nie krytykowali, polskie dziewczyny sa na kazdym roku wysmiewane i zakompleksione. Zawsze czulam sie brzydka w polsce, a wystarczylo ze zaczelam jezdzic po swiecie zeby dostrzec swoje wlasne piekno i rozwinac skrzydla jako kobieta, niestety dowartosciowali mnie cudzoziemcy, polacy nigdy w zyciu. I jak czasem slysze te glupie teksty: ta za gruba, ta ma male cycki, a tamta wielki nos to szkoda mi Polek, ktore sie przejmuja tymi komentarzami. naprawde nie warto. Albo jak widze dziewczyny cieszace sie, ze wychodza za maz, a potem co, zdrada, brak seksu, ciche dni i tak sie konczy wielka milosc, najwazniejsze to kochac siebie a nie przejmowac sie opiniami zakompleksionych gburow.

Gość polki sie pruja
jak w temacie :D

Gość a pruja pruja.....
i majtki sciagaja przez glowe.... hehhe....

Gość kkkg
auto wątku niech weźmie sobie korepetycje z polskiego

Gość groszek maly
mnie to nie dotyczy bo mam dziewczyne Angielke:)

Ja zaś współczuję facetom tych dziewczyn, które nie wiedzą, że celownik liczby mnogiej od \"Polka\" jest \"Polkom\", a nie \"Polką\". Dziewczyny, zacznijcie dbać o siebie!

do Draba masz racje, zle napisalam, ale jak o polskich chlopakam pomysle to os ortografii zapominam..:) Moze mi wybaczycie bledy, jesli powiem ze juz od 13 lat nie mieszkam w Polsce, tak wiec i tak jestem lepsza niz niektorzy mieszkajacy w Polsce, hehe p.s dziewczyna powyzej..masz racje w Polsce trzeba byc chodzacym idealem.....zeby dostac jednego z tych przystojniejszych........ A to dlatego ze nasi nieciekawi panowie sa w wiekszosci...no i co tu duzo mowiac -tylko dlatego moga sobie pozwolic na przebieranie i wybieranie.....

Gość ciekawa_i _to_jak
do ---no i masz racje zmow zdrowaske za mnie....albo mi korepetycji udziel hehe

Gość ciekawa_i _to_jak
do no i masz racje chyba ze Twoj tekst sie do polskich chlopcow odnosi..a nie do mojej ortografii...............to graba:)))))))))

@ja Powiem elegancko: naprawdę, zaczynam się nieźle bawić, paniusiu zagraniczna. Kolejna, która wyjechała za granicę i teraz se ocenia. Szkoda, że nie pojechałaś modern polisz prosto z dżekowa czy grinpointu - nadałoby to Twojej wypowiedzi takiego fajoskiego sznytu. Faceci w Polsce są różni. Kobiety też. Ale, kiedy patrzę się na niektóre kafeteryjne zołzy, to naprawdę się nie dziwię, że faceci je krytykują. Piekno jest w oku patrzącego, ale trudno, żeby się tam pojawiło, kiedy baba jest obleśna z charakteru. A, wybacz, gdybym miał się zadawać z kobietą, która uogólnia, stereotypizuje i ogólnie ma muchy w nosie, to pewnie nie dopatrzyłbym się w niej piękna, nawet gdyby była ideałem.

do Draba zaczynasz mi sie podobac:) chyba nalezysz do facetow z jajami.....chyba wiesz co chcesz:) stareotypy powiadasz! uwierz mi mam racje.....to topik o ogolnym wygladzie ..i dalej sadze ze malo facetow w Polsce jest zadbanych tak sadzilam rowniez kiedy mieszkalam jeszcze w kraju i o wyjezdzie nie myslalam................... wracajac do tematu..to topik o ogolnym wygladzie nie o charakterze... Mnie bys polubil..jestem wesola mila i duzo ludzi ceni mnie za to "cos"...pod wzgledem charakteru zaliczana jestem do tych wartosciowych ludzi:) pozdrawiam