Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 3, 2007 Ciekawe czy większość z was jest w związkach. Bo wśród znajomych mi dziewczyn, koleżanek ogromna większość jest w związkach skutkiem czego nie wiele jest wolnych dziewczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TERAZ POLSKA 0 Napisano Luty 3, 2007 Ja jestem aktualnie sama :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 3, 2007 Dzięki za wypowiedź:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 3, 2007 A przy okazji, jakie jest twoje zdanie czy w twoim otoczeniu, koleżanek i znajomych też większość dziewczyn ma chłopaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość accdasca Napisano Luty 3, 2007 do 28 roku życia nie byłam w żadnym związku, a jestem niegłupia, niebrzydka, nienudna itd sądzę że takich osób jest więcej więc spox, jakaś fajna się znajdzie, tylko warto się samemu rozglądać jak zaczęłam rozglądać się sama, znalazłam kogoś cudownego :) tego samego życzę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asdfghjklaaa 0 Napisano Luty 3, 2007 Sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Luty 3, 2007 ja jestem w zwiazku ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_87 0 Napisano Luty 3, 2007 sama jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakrecona tu nadaje..... Napisano Luty 3, 2007 a ja nie sama i nie w zwiazku ....;d;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani gani Napisano Luty 3, 2007 sma przez duze S! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trj879rrrrrrrrrrk Napisano Luty 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 3, 2007 zakrecona tu nadaje..... Nie bardzo rozumiem, słuchacze z resztą pewnie też nie;) Mozna prosić o wyjaśnienia słów kilka:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokroteczka24 0 Napisano Luty 3, 2007 Witajcie ja juz jestem sama po prawi 5 letnim zwiazku nadeszlo rozstanie :( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość downka Napisano Luty 3, 2007 a moze po prostu obracasz sie ciagle w tym samym kregu ludzi i dlatego wydaje ci sie ze wszystkie laski zajete? Moze czas zarzucic sieci w szerszym terytorium?Jakies nowe hobby moze pozwoli ci poznac nowych ludzi?I wtedy sie okaze ze mnostwo fajnych uroczych dziewczyn jest samych... Albo po prostu kasujesz laske bo wydaje ci sie na pierwszy rzut oka nieciekawa a ona naprawde moze byc cudowna ale dopiero jak ja lepiejpoznasz?Rozejrzyj sie moze jakis skarb,diamencik nieoszlifowany jest zaraz pod twoim nosem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy nie miałam chłopaka 21 Napisano Luty 3, 2007 sama od.... pisze w nicku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegra8 0 Napisano Luty 3, 2007 w zwiazku choc trudny ten zwiazek i wymagajacy duzo kompromisow z mojej strony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie dam czarnego Napisano Luty 3, 2007 Zapomniałeś jeszcze o trzeciej kategorii - które są w związkach i są same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalonka Napisano Luty 3, 2007 ale o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalonka Napisano Luty 3, 2007 bbbbbbbzzzzzzduraaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach