Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienaiwdze goo

tak bardzo mi źle i smutno

Polecane posty

Gość nienaiwdze goo

tak cholernie mnie zranił czuje sie nikim jest mi tak źle ze sobą nienawidze go i chce żeby cierpiał i kocham go jednocześnie tak bardzo bardzo mocno to wszystko jest straszne przepraszam ale chciałam sie wyzalić

Gość słodka bzdurka
a co się stało?

Gość nienaiwdze goo
nie chce o tym pisać w każdym razie na maxa zniszczył właśnie moje poczucie własnej wartości myslałam, że mnie tak kocha, nadal niby tak twierszi a już wiem że jestem dla niego nikim nic nie znacze jest ze mną bo aktualnie nie moze być z nimik lepszym będzie ze mna tak długo póki nie znajdzie innej głupiej naiwnej

Gość poszukaj
i Ty sobie lepszego

Gość nienaiwdze goo
nie wierze w to, że móglby byc jakiś facet ktory chciałby ze mną byc starałby sie o mnie kochałby mnie taką jaka jestem poza tym ja go kocham :( nienawidze i kocham:(

Gość Bełkot nastepnej
głupiej smarkuli 💤

Gość nienaiwdze goo
dla Ciebie bełkot ale nie zrozumiesz tego, dopóki sama nie znajdziesz sie w takiej sytuacji :-)

Gość brzydka78
tez mialam taka sytuacje... po pjaku powiedzial mi ze jest ze mna dopoki nie znajdzie sobie innej... powiedzialam ok... gdy obudzil sie nastepnego dnia zobaczyl karteczke.. ze jestem idiotka ze pokochalam takiego skur...... i ze od wczoraj jest dla mnie nikim... przyjechal do mnie jakos ponziej i przepraszal zganial na alkohol dostal w morde z calej sily jaka posiadalam.... potem przychodzil jeszcze czasem ale nie wychodzialam do niego... myslalam ze bede juz sama bo kto by mnie zechcial zawsze uwazalam sie za okropna bnrzydule... bo pewnie tak ejst... i nie gadam tak zebyscie mnie pocieszyaly ze napewno ejstem ladna taka prawda... az ktoregos dnia poznalam na necie Piotrusia jestesmy razem juz 5 lat i moge cie zapewnic ze kazda znajdzie sobie kogos;) naprade dziekuje Bogu ze wtedy Tomek powiedzial mi to.. bo dzieki temu skonczylam ten glupi zwiazek i poznalam kogos cudownego... a Tomek z tego co slyszalam jest sam... wiec nie mart sie;) glowa do gory:)

Gość nienaiwdze goo
ale ja nie chce nikogo innego i jego też nie a moze i tak nie wiem

Gość niechciana564
moim zdaniem tylko ci sie wydaje ze go kochasz ze go chesz.. to zwykle przywiazanie... tego kwiatu to pol swiatu... uwierz w siebie... skoncz zwiazek ktry przysparza ci tylko przykrosci.. masz sile~!!!!!!!!!!! dasz rade