Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadiaaa20

co robic?

Polecane posty

Mam skromne pytanko... Bo mam juz faceta od roku no i codziennie on sie masturbuje nawet 2 razy dziennie i on nie chce mi sie odwzajemniac bo ktos jest w poblizu nie chce mu tego robic bo jest mi przykro z tego powodu co mam robic??

Gość agaa33
może nie wiąż z nim wielkich nadziei

Gość Bełkot nastepnej
głupiej smarkuli 💤

nadia . jeszcze jedno piwko i więcej ściemy to pogadamy:P

wypraszam sobie nie ejstem zadna smarkula nie chce i tyle i nie mam zamiaru wysluchiwaqac takich rzeczy mam juz swoje lata a to mnie nudzi i nie wiem jak mu o tym powiedziec

Gość downka
poczekaj,bo chyba nie zalapalam w czym tkwi problem-nie chcesz sie z nim kochac ale przeszkadza ci ze sam sobie radzi??To cos tu jest nie wtenczas;/

Gość teraz
zostaw go po prostu. Są jeszcze normalni faceci.

Gość downka
aaaaa sorki przeczytalam jeszcze raz i chyba rozumiem.....

tia ... to napisz jutro jak wytrzeżwiejesz i będziesz pisac do kupy ....

Gość downka
ej,ale to ze on sie masturbuje mimo tego ze ma ciebie chyba jeszcze nie swiadzy o tym ze cos z nim nie tak...podobno im czesciej facet uprawia seks tym czesciej ma na niego ocgote wiec to chyba normalne

no dobra jestesmy sami no i on zaczyna sie masturbowac ja nie chce mu w tym pomagac bo ja tez chce miec przyjemnosc ale on mowi ze nie teraz i dochodzi do konca a ja nie mam wyboru i mu pomagam ale nie wiem jak mam mu to powiedziec

Gość teraz
jak sie facet sam zaspokoi - to potem nie może nawet na kobietę patrzeć , bo mu się nie chce.Jestem facetem to wiem.

Gość downka
wiec to tak;/Wiec chyba musisz z nim pogadac bo dopoki mu nie powiesz ze to bez sensu i ze potwornie cie w ten sposob rani to on sam na to nie wpadnie....zapytaj sie co robisz nie tak ze on musi sie masturbowac zeby dojsc a moze to pomoze?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to sie cmoknij w bula

no to sorry 🌼 po objaśnieniu/ po prostu facet jest tak przyzwyczajony do rączki . że sie boi spróbowac z dziewczyna :(

Gość downka
ale normalnie sie jeszcze kochacie czy nie?Czy to tak zawsze i od zawsze wyglada?

Gość teraz
trochę nie rozumiem jego - to on przychodzi do ciebie, wyciąga członka i się zadawala. A Ty masz na to patrzeć tylko - to on jest ekshibicjonistą, . Przecież dla niego w ogóle nie liczą sie twoje potrzeby . To po cholerę ci taki facet?.

no kochamy sie ostatnio jakos w grudniu bo jemu sie nie chce i jest \"niby\" zmeczony... i dopiero teraz jest tak jakos dziwnie co jest z tymi facetami znudzialm mu sie czy co?? nie no nie w takim sensieja mam mu pomagac wtym a on nie chce mi robic przyjemnosc i ma glupie wymowik

Gość teraz
on jest po prostu zwykłym egoistą i czym prędzej znajdziej sobie innego tym dla ciebie lepiej . A nim niech się ktoś inny męczy.

Gość teraz
Jesteś młodą dziewczyną - nie widzę żadnego problemu .

nadia ... daj sobie spokój !!!!!!! facet sam wie ,że ma ze sobą problem i nie potrafi sobie z nim poradzic . jaśniej . nie wie jak ma cie zadowolic podczas normalnego seksu . bo potrafi tylko sam ze soba . przykro mi . ale wyciągam takie wnioski z życia :( [ kwiatek] dla ciebie i sie nie martw .(jesli ci zależy to musisz z nim wprost poruszyc temat . \" o co chodzi\" / \" dlaczego \"