Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrachu

ŻYJĘ W STRACHU

Polecane posty

Gość wstrachu

Żyje w strachu a do gin na okolo za miesiąc dopiero mam wizytę :( Niestety :( Chcialabym się dowiedzieć co to moze być. Mam troszeczkę, troszkunię pod wargani sromowymi taką małą kuleczkę. Na początku myślałam ze to jakiś pryszczyk czy coś ale zauwazylam ze nie ma on nawet zakączenia...no jak jakies pryszcze mają np kuleczką małą. A w dotyku czuje jakby coś tam bylo...taka kuleczka. Moze ktoś rowniez coś takiego mnial? Prosze o pomoc. Co to moze być?

Gość wstrachu
pomocy czy nikt sie nie orientuje?

ja tak mam przed denstysta:( 100razy bardzij wole chodzic do ginekologa niz do dentysty!! aczkolwiek rowniez tego nie uwielbiam

Gość wstrachu
Czy ktoś mi odpowie co to moze być? :(

Gość wstrachu
Dziewczyny...prosze was moze jeszcze mi napiszecie cos o tym. Przeciez ktos musial coś slyszeć. Czy moze to być cos groznego? Bo ja juz tez zaczynam mniiec jakies schizy :(

Gość eurycja
ja miałam kiedyś takie coś.. troche mnie to uwierało, bo było w okolicy szycia majtek.. mój gin powiedział, że to coś w rodzaju opryszczki tyle, ze w innym miejscu, przepisał mi maść i przeszło.. to było wiele lat temu i nigdy się nie powtórzyło więcej.. PS. a nie mozesz iść do innego lekarza?? albo prywatnie zamiast się tak stresować?

Gość Ann_Miho
ja mialam cos podobnego kilka razy. w porze skory zbiera sie taka wydzielina nie wiem od czego najlepiej poczekac i samo sie zagoi polecam przemywac woda i plynem do higieny kilka razy dziennie lub chusteczkami do higienny intymnej jesli nie mozesz czesciej sie wykapac. moze to potrwac z tydzien zanim sie zagoi