Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dygresja22...

gdybym miała dużo kasy byłabym piękniejsza... dygresje...

Polecane posty

Gość Dygresja22...

Trochę jednak zazdroszczę bogatym ludziom... Gdybym ja miała dużo kasy wyglądałabym o wiele lepiej... Wyleczyłabym moze troche trądzik, przebarwienia, zrobiła depilacje laserową, mogłabym byćregularnie u ksmetyczki, fryzjerki, na fitnesie, basenie, saunie itp itd... Mogłabym miećfajniejsze ciuchy, dobre kosmetyki, jadłabym zdrowe jedzenie-ekologiczne moze, pewnie byłąbym zdrowasza, jeździłabym do spa... Eh, gdyby tak wygrać w totka.... Smutne to troche, niby kasa nie jest ważna a jednak jak by mi ułatwiła życie...

Gość idź do pracy

Gość Wino z lodem...
Pieniądze szczęścia nie dają!!!! Ja się z tym absolutnie nie zgadzam

Gość Wino z lodem...
oczywiście nie zgadzam się tym powiedzeniem (pieniądze sczęścia nie dają) bogatych ludzi, bo tylko bogaci mogą tak mówić Bogacze to mogą sobie wyobrażać, a ja wiem że na 100% byłabym szczęśliwsza gdybym miała choć trochę więcej pieniędzy

Gość Dygresja22...
chyba musiaąłbym się puszczać żeby praca uczciwą zarobić na to wszystko... Musiałąbym chyba z 20tys zarabiać na miesiąc...

Gość pilnie pilne
pieniadze daja szczescie i prosze mi tu nie pierdolic ze nie !!!

Gość Wino z lodem...
Gdybym miała więcej kasy to też kupiłabym sobie najlepsze kosmetyki na pryszcze i nie tylko, zrobiłabym coć z włosami(może bym zagęścił, przedłużyła), bo mam takie cienkie i mi wypadają więc muszę mieć krótkie i brzydko w nich wyglądam, chodziłabym na tenis, jogę i inne , kupiłabym sobie aparat taki dobry bo na razie mam taki sprzed chyba 20 lat i w dodatku się zepsół, a ja kocham robić zdjęcia i nieźle mi to wychodzi, bardzo interesuję się fotografią i myślałam nawet czy by się tym nie zająć w przyszłości, ale jak skoro nie stać mnie na aparat. Nikt mnie nie przekona że pieniądze szczęścia nie dają, bo dają możliwość zrealizowanai marzeń i dzięki temu bycia szczęśliym.

Gość j w

Gość Wino z lodem...
pilne pilne kocham Cię :D :D myślimy tak samo i nie dajmy sobie wmówić że jest inaczej

Gość Dygrasja22...
Śmieszą mnie wypisywane w gazetach głupoty i rankingi piękności, sexowności itp... Wiadomo że jak się ma furę kasy to można wyglądać pięknie...

Gość oddaj mi
zgodze sie z wami,w/g mnie juz sam fakt ze mieszka sie w super urzadzonym mieszkaniu dziala jakos tak anty jedzeniowo :D nie potrafie tego wytlumaczyc ale jak bylam u znajomej w hiszpanii,ktora ma (nie)stety full kasy ,mieszkalam tam przez okres wakacji i wlasnie mialam super klimat w miwszkaniu,tak chlodno ale sexi urzadzone wiecie ze jak tam bylam to wogole nie chcialo mi sie jesc,nie wiem czemu,tylko opalanie,i taki wiaterek luxusu sie unosil ;)

Gość Bankrutka.
Przepraszam, ale mialam pieniedze i nie bylam szczesliwsza przez to Teraz zyje skromnie i powiem szczerze ze jestem duzo szczesliwsza, ale nie przeszkadza mi to w byciu ladniejsza Moj wyglad nie rozni sie od bogatych ludzi Dbanie o siebie wcale nie jest drogie, jest trudniejsze bo wiecej pracy musisz w to wlozyc

Gość Bankrutka.
Ale pieniedze na pewno ulatwiaja zycie Tutaj sie klocic nie bede Co do klimatu wnetrze- zgadzam sie, ze korzystnie wplywa Ja w brudnym, brzydkim mieszkaniu lapie od razu depresje, a jeszcze jak jest zimno ...