Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony20

brak wzwodu

Polecane posty

Gość zawiedziony20

pytanie do płci męskiej..otóż chodzi o to, że mój penis prawie w ogóle mi nie "staje" chociaż moja dziewczyna stara się jak możne to kompletnie nic:( nie wiem co robić...

Gość agaa33
to portal dla kobiet raczej

Gość zawiedziony20
jednak wiem że jest tu wielu panów i licze na ich pomoc...

Gość uuuuuuuu
pożycze ci pytona... jak mi załatwoisz jakieś fajne suczęta stary :P

Gość zawiedziony20
gdyby to było możliwe:p

Gość rilly
a) to pierwsze proby, i stad stresy itp b)brak podniecenia przy dziewczynie, a w innych sytuacjach jest ? c)przyzwyczajenia masturbacyjne d)choroba

heh... widze ze podswiadomie obarczasz wina swoja dziewczyne... Swinia.... do lekarza a nie na forum sie wyzalac... tez mi powod do dumy hehe :classic_cool:

Gość MITOman
a ja mam problem ale odwrotny - cierpię na stały wzwód ... i to nie jest przyjemne..

Gość zawiedziony20
szczerze to wolałbym być tobą.Jak bys sie czuł gdybys lezał z dziewczyna w łóżku,wszystko pięknie dziewczyna na maxa napalona i chce zebym wszedł a tu nic..flak:o

Gość MITOman
zawiedziony ... brak ci wyobraźni aby zaspokoić dziewczynę ? A palce , a język ... ech chłopcze .. jeszcze dużo sie musisz nauczyć ....

Gość zawiedziony20
ale ona ma najsilniejszy orgazm jak sie kochamy, zawsze mi to mowi ze uwielbia seks i chce jej to dac a nie moge:(

Gość MITOman
Coś chrzanisz ... mówisz o braku "stania" a tym razem że ma orgazm - to od czego ma ten orgazam .. why

Gość zawiedziony20
nie mówiłem ze zawsze mi nie staje tylko CZESTO

Albo jesteś przemęczony, albo zestresowany. Skoro Ci jednak czasem staje, to dolegliwość ma raczej podłoże psychiczne. Przypomnij sobie, że to pewnie byłotak: raz Ci nie stanął, bo może byłeś zmęczony, albo co i... od tego czasu zacząłeś się denerwować, że historia się powtórzy. A historia się powtarza właśnie dlatego, że o tym myślisz i się tego obawiasz. Benis jest bardzo wrażliwym narządem, więc nie strasz go, że może nie stanąć, bo...wystraszy się i nie stanie. Wszystko jest ok., tylko musisz to przyjąć do wiadomości i nie straszyc już więcej biednego peniska. :)