Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka661

Rodzice

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem od ponad 2 lat jego rodzice bardzo ingerują w jego życie. Wiąże się z tym fakt że zaczynają w nasze wspólne także. Boje się że w naszym wspólnym dalszym życiu będzie jeszcze gorzej i jak temu zaradzić tak żeby się nie kłócić???

Gość polubic rodzicow

ale moi rodzice są całkiem inni więc czemu maja mnie rzadko widywać przez teściów? to właśnie ten problem bo już o tym myślałam

ILE MASZ LAT ZE TAK SPYTAM (33 nieprawdaz)

Gość atoco
wyprowadz sie

my dopiero planujemy wspólne mieszkanie i właśnie zastanawiam się nad tym wyjazdem

Gość powaznie mowie polubic
w koncu fajnie wychowali syna, skoro go kochasz. Ja na poczatku mialam dosc dretwe stosunki z tesciowa,troche mnie draznila, ale to naturalne, jest cos w rodzaju podswiadomej konkurencji. A potem sie z tesciowa zaprzyjaznilam ( tak jakby poza mezem) mamy swoje tematy, gadamy, jestesmy swietne kumpele, ona mi daje fajne przepisy, pozyczamy sobie ksiazki, latamy po lumpeksach, gadamy o polityce.Tesciowa tez czlowiek.Spojrz na to z takiej strony i bedzie ci napewno lepiej, Doszlo do tego, ze ja sie czesciej widuje z tesciowa , niz moj wlasny maz.