Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaaa

Co mam zrobić!!

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaaaaaa
na taki "blahy" problem nigdy nie bedzie pory na kafe, zreszta naprawde wierzcie mi ze sie nie dziwie Waszym reakcjom sama bym tak zareagowala...sama tak reaguje kiedy choc przez chwile uda mi sie zapomniec co czuje...

Gość podszywacz nocą
to o co chodzi? Musisz wyraźnie to powiedziec. Ja widze tylko problem, ze musisz wracać o 24 z imprezy...co za obciach! I nagle piszesz o tym, ze jestes na swoim? o co idzie?

Gość zrozpaczonaaaaaaa
zapytales/as co bedzie kiedy bede juz na swoim, wiec odpowiedzialam ze wtedy juz nie bede miala czasu imprezowac, bo bede inne obowiazki, zreszta poki co nie mam warunkow ani srodkow zeby sie usamodzielnic, planuje wziasc urlop dziekanski, i wyjechac na rok za granice do pracy, zeby zarobi jakas konkretna sume pieniedzy, i wrocic na studia bo szkoda by mi bylo tych 2 lat.

Gość 3456
masz chłopaka? Masz przyjaciela?

Gość Jak czytam
to co piszesz to mam wrażenie, ze jestes po prostu głupią małolatą. Dziwisz się, że rodzice chcą żebys byla w domu o 24, bo ja nie. Oni po prostu ciebie kochaja i troszczą się o ciebie. Gdybys miala corkę i ona by łaziła nie wiadomo z kim i gdzie w nocy to co, byś się o nia nie martwiła ? Pomyśl dziewczyno, myslenie nie boli A poza tym jak widze ty zamieniasz sobie dzień na noc , a noc na dzień :-D