manekin 117 Napisano wczoraj o 16:10 (edytowany) Edytowano wczoraj o 16:11 przez manekin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proszę zawołać kierownika 9 Napisano wczoraj o 16:16 A liścia byś nie chciał? ps. to audi jest potaksówkowe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano wczoraj o 16:20 (edytowany) A możesz zayebać, tylko ręki nie połam. Edytowano wczoraj o 16:20 przez manekin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proszę zawołać kierownika 9 Napisano wczoraj o 16:37 15 minut temu, manekin napisał: A możesz zayebać, tylko ręki nie połam. Dokładnie to samo bym odpowiedział, gdyby jakiś cwel z netu do mnie pyskował. Może nie taki głupi jesteś na jakiego wyglądasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 117 Napisano wczoraj o 16:38 Może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 27 Napisano wczoraj o 16:40 3 minuty temu, proszę zawołać kierownika napisał: Dokładnie to samo bym odpowiedział, gdyby jakiś cwel z netu do mnie pyskował. Może nie taki głupi jesteś na jakiego wyglądasz Co to za pasztet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano wczoraj o 16:47 Moon jaki groźny obwoźny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach