Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

pigulki

Polecane posty

Gość gosia 100

czesc!mam pytanko! czy taki lek jak RENNIE NA ZGAGE I NADWASNOSC MOZE OBNIZYC TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE?

Gość bez nika
oczywiscie, tez kiedy bierzesz apap, ibupriom, witamine C, E, D itede, pijesz soki owocowe, jesz warzywa oraz owoce :) jak sie bierze tabletki anty NIC NIE WOLNO BRAC, bo tabletka jest tak delikatna ze WSZYSTKO MA na nia wpływ, przeciez zrobili ja dopiero 3 lata temu musza ja udoskonalic wiec nie jedz, nie pij i nic nie zazywaj, albo zrezygnuj z tabletek anty !!!!!

Gość gosia 100
CZEMU SIE ZE MNIE SMIEJESZ?

wydaje mi się, że nie, skuteczność pigułek osłabiają tylko niektóre antybiotyki i leki które zawierają ... nie pamiętam co, ale bez problemu możesz to wyczytać na ulotce od tabletek anty =).

Gość gosia 100
DZIEKI ZA ODPOWIEDZ:)

Gość gosia 100
POWIDZCIE MI CZY JAK STOSUJE PIGULKI TO NIE POWINNAM SIE BAC ZE BEDE W CIAZY? BO JA JAKOS NIE MAM ZAUFANIA DO NICH BIORE JE REGULARNIE NAWET CO DO MINUTY A OSTATNIO SIE KOCHALAM Z CHLOPAKIEM NIE DO KONCA TO ZNACZY +STOSUNEK PRZERYWANY I TERAZ SIE BOJE:( WCZESNIEJ DO TWJ PORY JESCZE UZYWALISMY PRZEZERWATYWY ALE NAM SIE TO JUZ ZNUDZILO...

Gość bez nika
proponuje dorosnąc do seksu albo przynajmniej poczytac ulotke/portale poswicone antykoncepcji :O i nie, nie smieje sie z Ciebie bo to juz przestało byc smieszne jakies 38967 topiców temu (o tym samym) :O to jest TRAGICZNE i dziecko wyłącz caps locka bo nikt nie bedzie ci juz odpowiadał :O

Gość gosia 100
kto mi jescze pomoze?

Gość Ann_Miho
nie wiem co bierzesz za tabletki ja bralam novynette i przy tym bralam ranigast max czy cos takiego kochalam sie z chlopakiem do konca i to kilka razy podczas brania leku nie jestem w ciazy ale jak sie boisz nie ryzykuj bo co schizowac potem i miej troche zaufania do nich trujesz ogranizm hormonami i nie pozwalasz chlopakowi i sobie na przyjemnosc

Gość didi69
a czy ktoś mi powie czy tabletki działaja poprawinie jeśli nie jem nic kilka dni juz??? dodam ze chce mi sie wymiotować ale przeciez nie mam czym:)

Gość didi69
???????

Gość do didi
wydaje mi się że w ulotce to masz, ale jeżeli nie to dokładnie dopytaj gina. Z tego co pamiętam w momencie kiedy nie przyjmujesz posiłków powyżej 48h. tabletki przestają działać.

Gość didi69
ok dziekuje. Wogole o tym zapomnialam i wyrzuciłam ulotke hehe:) ale w ulotce yasmin napewno nie bylo mowy o tym znam ja na pamięć;) Pozdrawiam