Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

oj xyzed, nie zaperzaj się Ty nie jesteś uczciwy, wg mnie, bo nie powiedziales jej, rozstańmy sie, albo nawet mieszkajmy razem do pelnoletnosci dziecka - dla tego dziecka udawajmy ze wszystko jest ok. Ty jej tego nie powiedziales. Nie dales jej szansy wyboru, czy ona chce uczestniczyc w Twojej grze. I tyle.

do jasne ze tak ; witaj laska , ale ja jestem blądi! xzyzed -- swiedectwa Tobie mam nadzieje nik juz nie bedzie wystawial , juz Cie znamy :) dzien dobry-- babeczko - to bardzo cieszy jak w domu spoko,. Aga - jak wczorajsze ploty? buzka malenka ,.

Gość Mądrzejsza
Byłam kochanką takiego "ideała";) jak xyzed, żoną żadnego faceta nigdy nie będę i to świadomy wybór. W mojej historyjce hepy endu nie było i nie będzie. O ironio losu...zaszłyśmy z jego żoną w jednym czasie w ciąże , zostal z nią ponieważ ocenił że ona sobie nie poradzi-szczerze jej współczuje bo tak naprawdę nie wie z kim żyje pod jednym dachem. A On....już żałuje że spotkał mnie na swojej drodze i jeszcze długo będzie żałował :-D. Więc xyzed - uważaj bo czasem pod skórą baranka kryje się..."zła kobieta"-jak to rzekł B. Linda.

Tigra główną cechą ideałów jest myślenie - jestem ideałem.

Mądrzejsza pamiętam o tym co napisałaś i biorę to pod uwagę. Ideałem nie byłem,nie jestem i nigdy nie będę bo nie chcę.Opisałem tylko moje zachowanie ale wy zrobiłyście z tego bata na mnie :) Niech wam będzie jeśli się z tym dobrze czujecie:) Zdaję sobie sprawę z tego ,że jak wlazłem na to forum i jestem jednym z nielicznych facetów to muszę oberwać za wszystkich facetów oraz wasze niepowodzenia.Przecież Wy takie idealne jesteście,a zwłaszcza tigra :) 👄 sznowne Panie.

a juz chcialam byc mila dla Ciebie ! no szkoda ! a ty atakujesz mnie ,. moze dlatego , ze ci nie slodzie ! nie nie ....

Ka 🌼 Ja do tego idealu dolozylabym jeszcze, jaki to przy tym ten ideal jest zawsze pokrzywdzony przez los. Biedaczek

wiesz co xzyzed --- czy Ty wogole mnie kiedyś czytales , uwaznie ,. ! i wlasnie ! zdawkowo czytasz moje wypowiedzi , szkoda ,. ale jak Tobie wygodniej atakować to tylko świadczy o Tobie ,.

Mój drogi, nie zwalaj mnie z nóg o poranku. Ani ja Cię atakuję ani się sama czynię kryształową. O ideałach rozmawiać mi wolno, bo to wolne forum :P w wolnym kraju. Twoja osoba nie jest dla mnie motywem przewodnim takich rozmów. Poza tym sam nakręcałeś klimat uzdrawiania Ciebie i Twojego ogniska domowego, więc nie miej pratensji do dziewczym, że w to popłynęły.

xyzed A czy Ty przypadkiem nie bierzesz do siebie wszystkich naszych wypowiedzi odnośnie facetów? To, że pioszemy o facetach tak a nie inaczej, wcale nie znaczy, że odnosi się to również do Ciebie. No ale na złodzieju czapka gore :)

xyzed nigdy zadna z nas nie napisala ze jest idealna wrecz przeciwnie, potrafimy mowic o swoich wadach, bledach, chcemy z nich wyciagac wnioski na przyszlosc jednego czego ja sie np \"czepiam\" to brak uczciwosci u Ciebie, pojmujesz? ale dla Ciebie UCZCIWOSC, to zbyt wiele i od razu atakujesz i to jeszcze Bogu ducha winna Tigrę

Ka Bo my dobre kobiety jesteśmy :) Chciałyśmy uszczknąc troszkę z własnych doświadczeń żeby naświetlić odczucia drugiej strony, ale przyniosło to skutek odwrotny, niestety.

do jasne ze tak ; dzieki ,. :) chyba z tym facetem nie nadaje na tych samych falach ,.

3 pytanka czy ktos widzial Dee...?? czy ktos widzial Strzelca?? czy ktos widzial A*G*E?? Gdzieście sa dziopy?

AGE to jaq widziałam na własne oczy, tigrę też :D Ale pewnie nie o takie widzenie chodzi :P

Tigra 🌼 Rozpoczęłaś setkę :D Pijemy Drodzy Państwo??

Gość Mądrzejsza
Widzisz xyzed Twoja historia jest bardzo podobna a przynajmniej ta część o której tu napisałeś do tych bajek które opowiadał mój eksiorek. No cóż, teraz potrafie się już z tego śmiać bo jak widać hmmm...w ich małżeństwie poprawiło się pożycie skoro machnął jej dziecko. Aaaa ideał był w "..." i z przymróżeniem oka;) więc nie bierz tego tak dosłownie.

bo wy se Babko mieszkacie blisko siebie :( a ja basz daleko Zdrówko Panie Moje :) Się Panie częstują :)

Witam :) taki tu tłok od rana, ze trudno się wcisnąć, nie wspomnę już o tym, że nie nadążam z czytaniem!! :) tigra byłam wczoraj na siłowni, dzis o dziwo nawet żyję i mam się dobrze! Ploteczki też udane. Dziś lecę znów ćwiczyć. ;) xyzed a co to się dzieje??? CZemu tak sie denerwujesz?? Nie bierz wszystkiego do siebie! Jeśli mówimy o Tobie, to zwracamy sie do Ciebie, a jeśli mowa o innych facetach, to tak ogólnie! Możemy tu napisać np o swoim \"drań\", co nie znaczy, ze jest to do Ciebie skierowane. A tak wogóle co to za wojny? Było tak miło i sympatycznie...

Tigra Ty też nie czytasz uważnie tego co napisałem więc też się nie czepiaj. Szanowne Panie ja też nigdy nie napisałem ,że jestem idealny :p Nie będę Was już więcej zanudzał moimi sprawami ale od czasu do czasu wtrącę jakieś swoje 5 groszy. Bawcie się dobrze,a agar agar się spławia :)