Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

Gość A takie topiki powinni kasować
Bo mnie zezłościł topik o tym, jak dokopać byłemu mężowi i zapomniałam zmienić:P:P:P:P:P:P W Waszym tytule jest tez nadużycie to "contra". Mężczyzna rozdaje karty, a baby głupieją, on sie cieszy, jego ego jest łechtane...... Lepiej pasuje "i"..... bo w sumie jest pewna wspólnota losu, wmanewrowanie w matactwa faceta.

Gość łuna27
Byłam kochanką.....weszłam w to zupełnie nieświadoma,że zaczynam życie w trójkącie....dowiedziałam się po miesiącu,gdy wpadłam po uszy.....nie miałam w sobie dość samozaparcia by się wycofać....brnęłam głębiej i głębiej......niszczyłam sie psychicznie.....Po roku powiedziałam dość,wyjechałam na drugi koniec Europy.Uwolniłam się fizycznie,ale zadra na psychice została.Nie zaufam żadnemu facetowi,nie potrafie wierzyć,że mnie kocha,bo czekam na moment,gdy mnie zostawi..... Muszę odpokutować,ale dlaczego cena jest taka wysoka????????

Gość Luno
bo faceci to sa dranie, ale zaraz ci tu ktos powie,ze bylas naiwna a on klamal, teraz wrocil do zony a ona go kocha i usprawiedliwa i spedzaja mile wieczory. Ale uwierz: nie kazdy taki jest! Spotkasz fajnego mezczyzne:)!! 🌼

Gość uff
A takie topiki powinni kasować wolałbyś topik jak wychwalać kochankę męża?

wybaczcie, że szwenda się za mną fanklub:):):):):):):):)

Gość czesc Uff
:) 🌼

Zostałem kiedyś pouczony jako zafajdany doktorek,że nie pisze się szwenda tylko szwęda więc uprzedzam atak polonistów :)

Aaaaaa, już teraz rozumiem skąd to \"kasowanie\" :) Wiesz w sumie nie zwrcamy tu uwagi na \"kontra\", poprostu rozmawiamy, czasem jest wesoło, czasem tak, jak dziś, ale dajemy radę :)

Gość xyzed czegos nie wie
??? nie jest więc nieomylny:) to moj dobry dzien!

Dzięki wielkie :) Widzisz nigdy nie byłem dobry z polaka więc łatwo mi zamieszać w głowie :D :D :D Tym bardziej wielkie dzięki bo jednak jako zafajdany doktorek nie piszę aż tak źle :D :D

witam xyzed 🌼 a kto Ci takich głupot naopowiadał? tylko SZWENDAĆ a nie szwędać wybierasz się w góry? ja jadę do Pragi na łikend

witam xyzed 🌼 a kto Ci takich głupot naopowiadał? tylko SZWENDAĆ a nie szwędać wybierasz się w góry? ja jadę do Pragi na łikend

Dzięki wielkie :) Widzisz nigdy nie byłem dobry z polaka więc łatwo mi zamieszać w głowie :D :D :D Tym bardziej wielkie dzięki bo jednak jako zafajdany doktorek nie piszę aż tak źle :D :D

Aga, i wysyłana jestem do lekarza. Więc w sumie rozumiem "magiel". A tak zupełnie szczerze, to zupełnie nie do końca rozumiem taką zakładana nienawiść. A co jest jak zdradzona jej nie odczuwa w stosunku do kochanki? Mamy klops. Żona musi ją odczuwać, inaczej jest dziwną żoną. Na sposobach przerabiano to milion razy, ale największym "macherem" jest wiarołomny mąż. To on jest świnia w tym układzie.

??? nie jest więc nieomylny:) to moj dobry dzien!

Ano nie wiem wszystkiego :p i nigdy nie powiedziałem ,że wiem wszystko :) A ty wiesz? :p Jeśli tak uważasz to znaczy wiesz co ? :D

zyx 👄 jasne ,że w góry :) Do Pragi mam deczko dalej ,a wolę góry :) Do Pragi wdepnę chyba w czerwcu :)

a skad wiesz,ze ja wiem wszystko? nadinterpretacja faceciku:)

Prowokacjo - gratulacje dla córci 🌼 Xyzed - ja tam akurtat lubie se czasem specjalnie porobić błendy ;-) i nie uważam by to było czymś złym. Ijak Ty potrafię rozroznić celową pisaninę od zwykłego orta ;-) Agusia ❤️ współczuję remontu... ale za to będziecie miec piknie w biurze potem ;-)

może w czerwcu ja znowu tam będę... miejmy nadzieję. to by było już bliżej niż dalej

czepialska czytaj ,a nie marudź - \"Ano nie wiem wszystkiego i nigdy nie powiedziałem ,że wiem wszystko. A ty wiesz? Jeśli tak uważasz to znaczy wiesz co ? \" :) chcesz iść ze mną na pyskówkę? :p Nic z tego :P

jasne że taaaak Tak, pięknie to będzie, ale na korytarzu :) Remontu biur nie przewidują narazie :(

zyx czyżbyś myślała o jakimś tet a tet ? ;) :) :classic_cool:

może....wszystko może sie zdarzyć

O kurcze:) Czyżbym już musiał zacząć biegać na siłownię? :D

no chyba. ja codziennie kręcę hula hop. mam 3 kg do zrzucenia. na razie nic nie drgnęło. a tam pyszny kelt i brzuch urośnie, chyba, że.....

Kelt to raczej na Słowacji a tam to chyba Pilsner :) Ja tam kilogramami jeszcze się nie przejmuję dopóki sam sznurówki wiąże i lustrzanki nie muszę robić ;) :D :classic_cool:

xyzed no, ale Ty.......dużo innego "sportu" uprawiasz, nie?? ;)